sayang korang!!!

search box

Tuesday, September 1, 2009

the winners are…

jeng jeng jeng…:D pg td aku cek email…ader 3 org yg dpt capture this…

untitled

kejut gak aku mula2 tuh…cam pelik gak caner leh 3 org skaligus leh capture no 7680 nih…tp xper…tiga3 org tuh akan dpt sesuatu dr aku…tp bkn dlm masa terdekat ni ye…aku kena tunggu brg sampai lu…then nnti aku akan pos ke korg…

so tuk shiela,mamatisya n mija…tahniah pd korg coz dpt capture 7680…anggapla pemberian hadiah aku tu nnti sempena perkenalan kita n hadiah anniversary aku tuk korg…thanks a lot!!!so korg…silalah email ke aku address korg ye…

7 coretan:

mama tisya said...

wah ada 3 pemenang ye..tula pelik gk aritu tp b4 nk capture 7680 tu pelik gk cz tk gerak2 7679 alih2 p solat dlu doa2 tgk2 muncul 7680 tu yg trus print screen...hehehehee

iedaLUVsham said...

hhehhe!! bley 3 org tuh, tak pe, rezeki namenyer tuh buat pemenang ;)

Noy said...

rezeki bulan posa..best lah...tadi dah try tapip tak dpt lak...congrats

MiJa said...

tu la psl,smpai 7680 no tu mcm x gerak lama jugak,lps close pun kuar no sama..haha rezeki kami la tuh..hihi

niza said...

errynn...tu maknanyer dia suh solat lu...hehehe...

ieda...yup!!!rezeki dorg...

noy...xperlah...thn dpn try lg ye...hehehe...

mija...heheh...aah rezeki korg...

shi3la said...

hukhukhukk...cayalahhh tahniahhh pader diri sendirikk...haku ingat haku sorang jerk compiyussss....

niza said...

shiela...hehehe...thanks ye menginform aku...