sayang korang!!!

search box

Thursday, October 8, 2009

beraya…

semua org dah kuar entry nih…aku jek terhegeh2 nak publish…:D ni pun aku skip lu la ye entry kawin adik ipar aku tuh….x penting!!!hahahaa…(ampun jie..)

aku gi umah gie lps hubby aku abis kelas dia…sempat lg tuh hubby aku lelapkan mata jap…maklumla baru pas ‘berperang’ ngn paper…:) kiranyer ni small gathering gak la tuk bloggers…1st time aku berkenalan2 ngn kak alona(ur so sweet kak)….ngn wantie…(x dpt beramah mesra ngn dia…uhuhuh…) pastu org yg setiap hari aku jumpe…si zura…kak ina a.k.a. ayong zura pun ader…el pun ader…

gie bertungkus lumus masak laksa, nasi impit ngn kuah kacang ngn rendang ayamnyer…kek coklat lg…sume aku mkn….:D aqil n damia sgt suker kuih bijan @ buah rotan…malangnyer thn ni tokeh kuih bijan x buat…malai…suh la mak mertua awk buat sebalang jek….tuk bakal menantu awk gak nih….uhuhuhuh…

mehla lyn gmbr…kang aku melalut kang…aku gak pening…:D

04102009(004)

aku ngn ‘anak segera’ aku…:D

04102009(003)

kak alona tgh kelaparan…hihihi…

04102009(007)

bdk kecik nih verangan tau nak jd baby blk…gaya2 seorg baby tgh nyusu…;)

DSC_0379

sesi mencilok dgn jayanyer….hehehe…

masa ni el dah blk…rugi ko el…x masuk dlm list finalist model of the yr…:))

14 coretan:

zura@iwan said...

picca 1st tuh..awat aku nmpk lengan niza bsr dr muka..wakakaka..

jgn mare..

el said...

uish
pic last tu aku xde..sat lg aku ade..kome2 tengelam..kahhhhhhhhhhhh

x sabar nak gi umah ko lak niza
nak membelonkan diriku ni..kahhhh

MaMaSyAzA said...

rayakan sebulan ...masih ada byk masa lagi nak tepek gambar...itukan kenangan kita...

wantie said...

niza- sebelum ni pun kita tak pernah bersua. berblog lagi lah...

Masa jumpa tu, tak tau nak ckp cam na ar...

so aku diam terus, kaku tengok ko cantik sangat...

niza said...

zura...tu namanyer teknik nak mengena org!!!hehehe...

niza said...

el...fuhhh....sib baik ko xder kan el...klu x...uishhh...x tau la nak kata per...hihihi...

niza said...

mamasyaza...yeah!!!u r rite....tp poser x cukup sebln caner???kehkeh..

niza said...

wantie...ko ni kan...x psl2 blk keje kang aku kena gi beli panties baru...muahahahhaa....

tulah kan...ko diam...aku lg lah diam...aku kan pemalu....hihihi...

farish H said...

meriahh

Gieyana said...

Thank yer beb dtg umah aku x atas dr pokok nyioq tue..bila plak nk ajak km semua nie g meruntuhkan umah ko plak!kakaka

Wantie, A'aa..Niza senyap sket..ko kena cr suiz bg dier sembang..wakakaka..

^jgn lupa masak sedap2..nnt aku, Wantie, Zura n El nk mengenyangkan diri kt Balik Pulau Plak..:D

CINTAMANISZ Lite said...

Huhu..sonok jumpa niza juga. Orgnya mmg tantek, berkulit berseh aje..pandai jaga ye..
Paling best tgk aqil ngan damia..diorang main berdua aje mcm dah meriah umah Gie tu, kan?

niza said...

gie...carik suiz ye...hehehe...
sila2lah dtg umah aku ye...sentiasa terbukak tuk korg...heheheh...

niza said...

kak alona...gunalah TOP!!!hahahaha...

CuTeMiUt78 said...

wah,.... sakan la jumpa gie ngan zura ya.. seronok. mkan2 gitu