sayang korang!!!

search box

Friday, October 16, 2009

jemput2 masuk…silakan….

korg2 semua masuk ke dlm blog aku nun di atas tuh…pastikan korg ltk dlm blog list korg tau…wajib tau!!!:))

seperti yg korg tau…aku adalah pengguna Tia Amelia…maka disbbkan aku nak semua kwn2 aku kelihatan cantikkkk…gebuzzz….mulussss…tulusssss….:D maka aku membantu korg untuk mendptkan Tia Amelia hanya di hujung jari korg jek…pd harga yg murah dari pasaran…;)

selain Tia Amelia nih…aku ader gak jual produk yusmira…tp x semua brg2 dia aku ambik…kat aku hanya ader Slima Cafe,Losyen Pati Halia n Kapsul Pati Halia dia jek…Insya Allah akan bertambah dari masa ke semasa….harga tetap murah dr harga kotak…:D

semua brg2 yg aku jual ni termasuk kos pos ye…aku akan guna either pos ekspress,pos laju or pos berdaftar…bergantung pd jenis barang yg korg order….korg untung sket…aku untung sket….tak gitu….:D

aku akan tambah produk sket2 nnti ye….akan datang…PERFUME PARADISE!!! nantikan ye…jgn lupe…MASUK SINI;)

pssssttt...klu korg nak tolong aku pomotkan blog biz aku ni pun ok gak...aku terima dgn hati terbukak...:D aku amat2 hargainyer...semoga Allah membalas budi baik korg....cayang korg!!!

4 coretan:

fiD said...

tibe2 teringat iklan tia amelia kat tv

Hezesuze said...

wah kai tia amelia ye.....smoga cantik selalu....ekekeke

niza said...

fid...hehehe...ingt tia ingt sy ye...hiks..

niza said...

kak ze...maceh2...