sayang korang!!!

search box

Wednesday, October 14, 2009

MamaTisya Duit Raya Giveaway

fuyoohhh...mesti ko baru dpt bonus kan erynn....:)) murah rezeki ko yang...

aku nak join MamaTisya Duit Raya Giveaway!!! maner tau ader rezeki kan...:D

korg nak join???xyahla...kang peluang aku tipis lak...;):)) gurau2 jek ye....:D klu korg nak join...senang jek...korg ikut jek syarat2 yg ader ni...
  1. Terbuka kepada smua blogger>>yeahhh!!!im a blogger!!!
  2. Buat 1 entry & pastikan STICKY MODE smp 14 oktober 2009>>okeh!!no prob..
  3. MamaTisya Duit Raya Giveaway (hanya tajuk ini yg diterima)>>done!!
  4. Add banner di atas di sidebar blog anda>>done!!
  5. Pastikan ada link MamaTisya (no link back will be disqualified)>>done!!
  6. Seramai 5 org blogger bertuah akan dipilih melalui RANDOM ORG>>jampi jap...fuh2!!pilih la aku...fuhhhhh!!!
  7. Sila tinggalkn nama & email anda di cni>>dsini tu di comment box blog mamatisya..done!!
  8. hanya yang memenuhi syarat-syarat ini sahaja yg akan layak>>insya allah dah dipenuhi...
  9. Keputusan akan diumumkan secepat yg mungkin>>derah2 sket ye...:D
  10. Duit raya tersebut akan di bank-in trus ke akaun bank anda nanti>>no akaun aku...1124****2*4* mebeng tau :))
MamaTisya Duit Raya Giveaway
bermula 6 oktober hingga 14 oktober 2009
tepat pukul 5.00 ptg

3 coretan:

el said...

nak jugakkk
xpelah kalo xdpt
kalo korg dpt..kongsi2 eh
kahhhhhhhhhhhhh

sis_nita said...

wahhh..

ramai yang masuk peraduan..

urmmmm..

gud luck dik..

mama tisya said...

salam..sila semak syarat no 7