sayang korang!!!

search box

Tuesday, October 13, 2009

eeerrr

niat nak hapdet blog...tp...dgn tetibanyer x tau nak mula maner...:( ditambah lak ngn perutku sakit...dok membuang jek dr td...xkan slh mkn kot...rasanyer aku mkn ikut mulut gak...x penah lak mkn ikut mata...

tp pg td aku mkn kueh teow goreng kat warung kakak yg jual kat tepi egate nih...tghari lak aku mkn roti jek...

adeiiii...ni pun rasa cam nak dating ngn mr toi gak lg nih....chowww!!!

12 coretan:

sis_nita said...

ehehehe!

dik..

kang bebila free, bagikk akaun no yerr..

seperti yg dijanjikannnnn..

Mummy Dasy said...

me yg xsapan,x lunch ni pun asik gi toilet

CINTAMANISZ Lite said...

sakit pewottt?? makan je pil chi kit teck aun tu..hehe..mujarab!!!
Tak yah pi dating2 ngan mr toi tu, huhu..

el said...

kes x baca bismilah ni
kahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
oklah tu dating ngan mr. toi

niza said...

kak nita....xyah la kak...uhuhuh...

niza said...

mummy dasy...poser ke??

niza said...

kak alona...x cedera parah lg xmoh la mkn ubat2...hehehe...

[-suziey-] said...

wei either food poisoning or masuk angin..hehe..g ler klinik..dpt minum air garam:p

neezareef said...

aku pn penah jd mcm ko..last2 aku x update..kekekeke

wantie said...

sian ko niza. terpkasa dating ngan Mr.Toi. Kalau Mr. toi tu lawa, wangi dating lelama pun tak pa.

Jgn sampai orang lain yg nak dating ngan Mr toi ti tunggu lama dah ler...

Kang bergaduh plak dok berebut Mr. Toi.. kah.. kah.. kah...

ibu_umairah said...

alahai...suka buat iklan tau!!!!tak baik...heee.heeee

niza said...

korg...semlm aku MC sbb skit perut melampau...jln smpai bongkok2...ni pun dok rasa sakit gak...uhuhuh..