sayang korang!!!

search box

Monday, October 26, 2009

nampak tak??

korang leh tgk ke video yg aku attach kat entry perjalanan kita tuh??apsal aku x nmpk pun ye video tuh...bile aku gi kat edit posts tuh...nmpkla video tuh ader...tp bile view blog xder plak...misteri bin ajaib tul....

ngn background yg tetiba putih suci....mane gi background aku nih??since last week lg aku dah pasan...ilang!!!adeiiii...help!!!

6 coretan:

Nurhayati said...

ok je =)

Jiji said...

lambat load kot? okeh jok!

niza said...

yati..jiji...ok ye...thanks ye...

ku nak slhkan tenet ofis ni ke...or slhkan pc nih....uhuhuh...

MuMMy 2 Haqq said...

ha'ah la..saya pun tak nampak video tu..tapi org lain nampak pulak ek? pelik...pelik..

Azimah@Melati said...

okey jek.... biasa kalau tak nampak tue ada la application yang kene block tue...

niza said...

mummy 2 haqq...tulah kan...tuan tanah sindri pun x nmpk nih...uhuhuh...

kak ima...ofis sy mmg xder nak block2 menda2 pun...tu yg pelik tuh....