sayang korang!!!

search box

Friday, October 9, 2009

jamuan hari raya…

as i mentioned earlier….tghari td ader jamuan hari raya kat ofis aku nih…staf2 kat warehouse pun dtg sini sama2 meraikan….klu korg nak tau…aku tersgttttt kenyang skang nih…aku rasa seperti mau lena diulit intan sajok….zzzZZZzzz….        

09102009(001)

sementara tunggu masa tuk ‘ngap’…layan blog lu…

09102009(002)

ader sate…ketupat palas…kuih muih…

09102009(004)

nasi tomato…

09102009(003)

lauk2 yg ader…ayam masak merah…sambal sotong…telur goreng…ikan goreng…sayur campur…

ye aku tau…majoriti lauk2 tuh x match ngn nasi tomato…dah company aku ni kan ramai cina…kiranyer ni ala2 nak menjaga tekak semua org la…ader org x mkn tuh…hanya mkn ni…n sebaliknyer…gitulah kesahnyer….

09102009(005)

nilah lunch aku…

spt biasa..nasi harus sket…mewahkan jek ngn lauk2…;)

09102009(006)

dah masuk mulut separuh baru tingat nak ngambik gmbr…:D (nmpk sgt gelojossss…:) )

ketupat palas aku ambik seketul jek ngn rendang ayam…rendang dia agak manis sket…(idokla gelojosss mane kan…tetap xnak ngaku!!:D)

09102009(007)

coklat kek tanpa topping…tinie yg buat…sedappp!!!org2 seberang prai…klu nak order kek leh la calling2 tinie ye….

09102009(008)

4 dara pinggitan…;)

ader yg nak berkenalan ker??? :)

aku cuma bwk kacang (yg tlh dipow oleh HR manager) ngn rempeyek (yg jugak tlh dipow oleh jiran sebelah meja aku)…:)):)) aku lak pow kek coklat jek…;) zura???uishhhh…lg bnyk woooo dia pow….maleh nak citer…tunggu dia story…ahaksss!!!!

17 coretan:

BULLET said...

wah sedapnye. nape xjempot gak? nak ketupat woooo

zura@iwan said...

weii....apa ni citer kita pow byk...ada la sket2....
antaranya...kueh mueh, kek coklat, agar, ikan goreng & telur dadar. sket tau...wakakaka..

niza said...

bullet...eerrr...jamuan raya kat opis ni x invite org luar....maaf ye...hehehehe....

niza said...

zura...hihihih...aah...sket jek tuh...nasi n ayam apsal x pow skali??

CINTAMANISZ Lite said...

Biase ler..oder mesti lebih dari kuota kan..lebih2 leh bawak balik, hehe..(ke korang dah amek dulu sebelum dihidangkan??cuba citer!!!) hihi..

el said...

wei ikan goreng pun ade...
spesel tu kahhhh
kenyang gilakkk korg kan mggu ni
kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

atty's said...

owh niza satu tmpt keje rupanya ngn zura,...selamat hari raya niza..

ibu_umairah said...

selera nyaaa tengok menu itu!!!!!yummyy

wantie said...

hmmm... merasa gak korang buat jamuan raya...

kalau aku ada gak jamuan, jamuan chinese new year...

Tiap tiap thn aku tak join.. kahhhhhh.

Mana tak nyer kat opis ni aku sorang jer melayu...

Hezesuze said...

pergghhh sedap giler menu2 tu niza.....:D

niza said...

kak alona...tapau biasanyer dilakukan pas masing2 kenyang...heheeh...

niza said...

el...mmg kenyang melampau...uhuhhu...muncit dah perut aku...

niza said...

kty..aah kak...hehehe...slamat hari raya...

niza said...

ibu umairah...tgk dah selera...kiteorg mkn lg selera...hehehe...

niza said...

wantie...ko wat jamuan raya sorg2 jelah....hihihi...

niza said...

kak ze...sedap gak la kak...lelehsss..hiksss...

U-jin said...

adeh menyelerakan sungguh...sedap2 menu tuh..