sayang korang!!!

search box

Thursday, October 8, 2009

mkn lg..

yihhaaaa!!!kite truskan sesi mkn2 kite di rumah zura lak…tp bkn direct gi dr umah gie ari tuh…ni kesah mlm td…

masa zura ajak ptg semlm…aku sms bie gitau…aku pun rasa cam bie xnak gi sbb dia tgh struggle woooo nak test weekend nih….pastu bie reply sms aku…’study weiii…hehe…’ aku pun gitau zura ape2 nnti aku inform blk…smpai jek umah…aku ajak bie gi kedai jap…nak carik selipar damia…ntah cicir kat maner ntah budak kecik ni punye keje kannn…skali bie ckp…kuar nak gi umah zura nnti la singgah…aku pun…ha??!!!bie nak gi ke??kata nak study…xperla…gi kejap…dahla kat ofis tu korg jek melayu…xkan x gi lak…aku pun cargas sms zura gitau aku jd gi…:D

smpai2 jek…zura tgh bertaichi kat dapur…aku intai dr tingkap dapur dia…uiksss…zura dah ader maid la….:)) xderla…si el ni semangat…seblm asar lg dah smpai umah zura….caya???:D so dia kenalah tlg zura…hihihi….zura wat spagheti n nugget tempura…yummyyy!!!

07102009(002)

tuan tanah…

07102009(001)

danish yg hyperactive!!!

07102009 

el tgh wat aksi menggoda kat hubby dia… 

07102009(003)

mak2 dara yg jelita….:D

07102009(004)

hasil keje aqil…sebok gak nak tlg snapkan gmbr…

P1070932[4]

hasil cilokan aku di rumah zura…:))

tu psl i intercom u tny dah post entry ke lum…;)

16 coretan:

el said...

weiiii fitnah tu fitnah
eden ado kat umah zura sejak 2 mggu lg taw..kahhhh
ooooooo..gamaknye kan
spageti si zura ni terbau kot smpi kat balik pulau tu haaa..smpi laki kamoo pun yg x jd...jd pi..kahhhh
mmg mantop kan spageti zura tu....x sia2 buat permintaan...

zura...tgk..ko suh aku jgn letak gmbo2 segala mak bapak dapur..tgk tu...ni ofismate ko sndiri letak...kahhhhhhhhhhh
kan dh npk segala...berdekah3...
gelak guling

enjoy seh smlm..sgt2 suke

Gieyana said...
This comment has been removed by the author.
Gieyana said...

smpai hati korang x tunggu aku taw! nak majuk ar! kahhhhh!

rugi ar x dpt dtg awai..aku saja jer g lewat mlm pasai x nk kasi line lg kt Zura..suh dier tido lewat sket! kahhhh!

nnt kita jumpa lg yer walaupon x dpt jumpa kt umah zura..

zura@iwan said...

tu la psl si niza...ishh...abis nmpk segala mak nenek khazanah kt umah aku...aku ingt dia x snap gmbor...rupernya adooo gk..huhu...abiss2...malu2...

tenkui yer niza sfamily dtg umah aku dr blk pulau tuh...aku dh agak...laki niza kalu bab2 mkn, mau je dia terjah...wakakaka..

tu la...majuk dh si gie...korang x tggu dier...

CINTAMANISZ Lite said...

Haha..caya laa niza coz snap gambar umah zura senyap pastu lekatkan ngan gam uhu kat sini..

Asben Niza masih study ke? Keje sambil belajar ye? Bawah tajaan ke? (huhu..sebok aje nak tau..)

Bukan apa..tu kata bbrp thn thn thn akan dtg nak dok kat Jln Nanas pulak..tinggal ler Balik Pulau tu ye..
Umah famili ke kat Jln Nanas tu? atau mmg dah ada umah sendiri kat situ??

zh-ena said...

utk isteri aper2 pun blh hehehehe

niza said...

el...oooo dah lama ko dok berkampung umah zura ye...klu ku tau...aku request suh zura buli ko panggang kambing...kehkeh...

niza said...

gie...smpai ati ko dtg lmbt...sajer la tuh xnak jumpe kiteorg...kan el kan...hahahahaha...

niza said...

zura...oooo...sensored ye...u x gitau i pun...hahahaha....halal la ye...
bkn sbb mkn hubby i dtg tau...sbb dia pk u jekla kwn i kat ofis...kang x gi...u majuk ngn i...so hubby i ckp...gi jelah....hahahaha...

niza said...

kak alona...hubby sy sambung master...ditaja oleh mara...
yg psl umah tuh...sy ader beli umah kat jln nanas tuh...sbb nak gak dok kat klang kan...so beli jekla kat meru tuh...situ jek price umah masih reasonable lg...parents dok kat tmn sri andalas....

niza said...

ena...hehehe...doa2kanla ye hubbyku dpt jwb test dia weekend nih...n weekend2 yg akan dtg...n cemerlang dlm final dia nnti...

MiJa said...

hahaha siap interkom tuh!

sis_nita said...

alahaiiii..

anak teruna saperr yg rambut menutup mata tu..

manerr maka ayah dia..

manerr..?? naperr tak potong rambut dak tu..?

kahhhhhhh..

niza said...

mija...hehehe...pdhal klu nak wat bahasa insyarat leh jek...tp x blajar lg...:D

niza said...

kak nita...mak ayah nyer pun berambut pjg gak...caner???

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hi.. sesi ziarah menziarahi lagi.. :D