sayang korang!!!

search box

Saturday, October 10, 2009

promosi - TiA aMeLia

~sticky mode entry...new entry kat bwh ye~

korg penah dengar tak tentang keberkesanan Tia Amelia??sudah ramai yg telah berjaya memiliki wajah yg gebusss dan kulit jd cantik dgn memakai Set Pencerahan Tia Amelia nih…aku??sedang memakainyer….dah seminggu lbh aku pakai n mmg terasa kulit muka soft jek…serius!!!

aku ader wat promosi tuk korang yg nak cuba set rawatan pencerahan nih…

klu korg beli ngn aku set rawatan pencerahan ni…

clip_image002

skali ngn toner dia skali…

clip_image002

harga meletup yg aku bg hanya RM98 tunai…selain tu..kos pos pun aku bg free gak!!! korang jimat RM14.90 atas brg plus pos dlm rm5...rm19.90 korg jimat tuhhh….jimat kan??!!!

klu korg nak tau cara2 penggunaan dia...korang leh klik sini...

caner aku leh terjebak ngn TA nih??aku dah tgk perubahan pada kulit wajah adik aku...mmg nmpk xder cela pun kat muka dia...klu nak compare ngn wajah dia dulu yg bnyk jerawat kecik2...even adik2 ipar aku pun pakai TA ni...mmg nmpk perubahan...yg buat aku makin nak cuba bila aku gi facial kat kemaman masa cuti raya lps...budak yg wat facial kat aku tuh pun pakai TA nih....mmg kulit muka tuh nmpk bersih jek...cantik!!!

setau aku...ader sorg blogger ni pun amatla berpuas hati pakai TA nih...makin gebusss muka dia...nak tau saper???kite tunggu testimonial dr dia nnti ye...:D

bg sesaper yg nak order....silalah email kpd aku kat niza.azman@gmail.com...beserta ngn deposit sebanyak rm40 sajer...sbb aku x simpan stok...ari sabtu nnti baru aku gi ambik...sebelum aku pos...nnti aku akan mintak korg bank-in selebihnyer....

insya allah...korg akan berpuas hati bila pakai TA nih...seperti mana aku n adik2 aku n mereka2 yg penah pakai TA ni berpuas hati....

25 coretan:

zh-ena said...

member opis ena pun pakai TA nie..mmg nampak perubahan sgt2 la..

POSH76 said...

cam besst ajer...ada side effect tak...

MaMaSyAzA said...

yup betul tu..member kat ofis pun ada jual TA ni n ramai gaks kat ofis yg tlh menggunakan produk ni..memang nampak sgt keberkesanan tu...daku setuju....

sis_nita said...

wahhhh..

dah siap ehhhh..

kepada kengkawan...

set ni mmg okehhhh.. saya dah cuba dah..

mmg berbaloi..

yang penting, takde peeling atau penggelupasan..

setakat ni tiada side effect..

effectnyerr hanyalahh wajah kamu akan semakin gebu..

sis_nita said...

haaaa.. dik..

akak dah promo dah..

ko kena bagikk akak satu set free..

heheheh!

jemarisepi said...

CUBA BERENTI..AKAN TAHU INFECT NYA..
RAMAI KAWAN JEMARI DAH KENA..
BERENTI MUKA TERUK GILER..
TERMASUK MUKA KU..ADUSSSHHH
SKUNK GUNA UBAT HOSPITAL..
SEYES X TIPU...
OPPPSSSS.....

niza said...

to all..thanks for ur comments...

to kak laila @ jemarisepi...bleh sy tau kenapa benti pakai TA?pas benti pakai TA ni pakai produk ape lak seblm guna ubat hospital?

IMCurtain said...

Salam semua,

Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog anda di laman web kami. Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Daftar sekarang: Blog Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

NuRuL DhiA said...

aku pun dulu guna produk nih gak, mmg muka ok, gebuz, lembut, jerawat ilang. pastu aku stop sbb mcm xde masalah jek muka da ok. back to lo'real nye produk. kulit jd itam2 byk tompok itam kat pipi n jerawat besar naik mencanak2. sedey giler. my mom pun sama, bile stop, naik tompok itam kat pipi, n ade jerawat kecik2.

ekceli setiap kali guna produk keluaran tempatan mesti ade problem bile kite stop guna produk tuh, ckp la produk ape sume aku n my mom da cuba, ST, TA, Felisa, De'wajah, shadira, r-zac, olyn..blablabla. pakai ok pastu stop, muka makin teruk.

now, aku kembali kpd safi dan lo'real, kesan nmpk sgt lambat tapi ia x merosakkn muka, sbb produk2 ni ade makmal mereka sendiri.

Peace no war :p

masviona said...

owh begitu kah....mcm best je nih

momguess said...

ada pro n kontra stiap produk
depends pada kulit kite

produk lama aku masih ada
nnt kalo dh abis
aku roger ko yer

sis_nita said...

yeke..

laaa.. jangan laa benti guna..

lagipun mmg produk2 camni kalo nak pakai kena laa berterusan..

naperr lak nak stop2 ehhh.. kalo dah sesuai teruskan jerr..

akak dah tiga set guna dik oii.. mmg okehhh.. takde masalh dah muka akak..

berbanding dulu muka akak sangat teruk.. mujur laa akak jumpa tia ni..

akak bukan nak promo brg akak.. akak bukan dealer pon tapi mmg akak sesuai guna tia ni..

:)

sis_nita said...

haaaa.. cuba baca komen2 kengkawan tu..

naperr mesti stop ehhh.. tak paham lak.. muka dah okehh patutnyerr menten guna.. lagipun bukan mahal.. satu pek percubaan baru rm90+++ jerr..

hehehe!

peace no war..

kin hashim said...

dah jd bisnesswoman plak ye niza :).

niza said...
This comment has been removed by the author.
niza said...

tak semua produk yg dijual sama ada made in msia or made in paris ke maner skali pun...klu produk tu mmg x sesuai ngn kulit kite...maka x sesuailah jwbnyer...klu kite pakai n dah nmpk keberkesanan dia...y not kite truskan jek...
sy ni jenis suker tukar2 brand...mmg dr anak dara lg mmg pangai camni...:D kulit muka tetap cam gitu gak...xder perubahan..:(
since dah ader tia ni...insya allah....azam dah xnak tukar2 produk lg...sbb dah rasa sesuai n yg penting nmpk keberkesanan dia...

niza said...

kak kin...sket2 jek kak...hehehe...

s@yangh@sni said...

ye ker???
aku takut arr guna produk2 gini..
dulu aku cuba gak nuriz..
ade gak arr 3-4 produk tempatan..
tapi dah lama sangat guna..
muka yang gebu tetiba tu jadi gatal2..
memerah tak memasal..
bagi aku arr..
biar lambat kesannyer asalkan takder effect bila stop pakai..

sekarang nie aku guna AG 2000..

Cho Zila said...

>>salam .. ada gak dengar22 masa raya haritu pasal TA ni .. tapi tak cuba lagi. memang ada pro dan kon punya.. takper..

niza said...

sayangku hasni...hehehe...benda ni terpulang pd diri masing2...n kepercayaan diri memasing atas sesuatu produk tuh...kan...

so klu ader member2 ke jiran2 yg nak pakai TiA nih...carik aku ye...hehehe...

niza said...

zila...salam...tul tu...setiap produk ader pro n cons...terpulang pd kite...

[-suziey-] said...

hmmm..aku guna safi je la..murah jek..ekeke:p

aklu satu2 produk dh sesuai ngn kita jgn tukar2..akn bww maslah..

daCupcakes said...

ade lg ke offer nih~???
cam berminat~

Anonymous said...

Hi all. How are you?

Anonymous said...

Delete shis text plz. Sorry