sayang korang!!!

search box

Wednesday, October 21, 2009

new baby

sonok kan klu tgk baby nih...bau baby ni cam menikam jiwa gitu...:D best jek bau...
12 oct lps,ari isnin...kwn hubby aku wife dia,kina baru lps bersalin...dpt baby boy...ari sabtu seblm tuh..kiteorg gi dah umah dia...nmpk cam gagah lg la si kina nih...alih2 ari isnin bie sms aku gitau dah bersalin...:D so memandang 'awal minggu' bie ajak gi tgk kat spital sementara dia belum membuka buku2 lg kan...;) pas maghrib trus gegas ke KPJ Penang Specialist Hospital kat seberang perai sana...

hospital ni baru bukak...so facility sume baru2 belaka...

smpai2 jek marilah kite merasa duduk di kerusi empuk ni dulu ye tuk meredakan penat lelah setelah berjalan dr parking keta ke pintu masuk yg memerlukan lbh kurang 100 hentakan tapak kaki yg berjln ye...klu hentak kaki x berjln2 tidakla smpai kiteorg ke pintu masuk dia kan....

sungguh tidak sabar 2 org anak tuh nak memicit butang lif...
ape2 pun peace dulu...

menuju ke tingkat 4...

muhammad naufal yg beratnye 3.7kg!!!phheeww...sgt cumel...

tahniah pd zahrul n kina ye...setlh menunggu selama 3 thn tuk dpt baby...akhirnye...u got it!!!syabbbasss!!!!:D

ari isnin gak tp minggu yg lain...aku gi umah kak min plak...tgk baby dia...dah nak abis pantang dah baru la terhegeh2 nak gi tgk...dah nak tunggu hubby aku tuh...alahaiiii....ni pun aku gi sorg2...eh bkn...ngn anak2 skali...

lama tul x jumpe kak min...sakan dok berborak...tu pun cpt2 gi jumpe dia sbb nnti 3 minggu dia xder kat umah...blk kl...lmbt2 kang thn dpn baru aku gi tgk la plak...:D

masa ni baru jek baby ni bgn...alamak kak!!ape ye nama dia??ku luper sudah...pdhal isnin lps jek baru gi tgk...

damia n aqil with their old fren...tini...old fren sbb dulu aku kan dok kuarters...kira ni kwn2 sekuarters aqil n damia la...tini tu baru 2 thn lbh tau...sama besar ngn damia dah...

dah alang2 gi umah kak min...aku pun panjat lg setingkat...terjah lak umah kak cik...punnnn dah lamaaaa x jumpe...wpun aku dah lama x jumpe dorg nih...tp tny kbr thru sms tetap ader ye...

damia ngn hanis...hanis ni dah 10 bln...dah lajuuuu jln...

3 dara pinggitan...:D

dok pot pet pot pet x sedar dah kul 11 mlm...smpai bie sms tny kat ner...well...en somi x ikut kan...maka wajibla kite kasi panas itu lantai....baru syok borak....:D

tp aku harus sedar yg aku ader anak yg perlu bangun awal gi sekolah esoknyer....;) maka setelah berlaga pipi...pandai2 la carik tangga...carik keta...blk umah....

17 coretan:

sis_nita said...

alahai..

comeynyerr..

nak baby gakkkkk..

zh-ena said...

ena pun suka la sgttttttttttt bau bby nie..harum sesangatkan..perfume pun takder jual bau yg mcm tu kan

el said...

comelnyer bb..

zura@iwan said...

aku inginnn......bebasss....x de kena mgena...huhu

niza said...

kak nita...eerrr...kes akak dulu tu pe cer??hehehe...

niza said...

ena..klu ader perfume wangian baby...sume pahsan nak jd baby lak...hiks...

niza said...

el...thn dpn ko tmbh lg...hehehe...

niza said...

zura...mmmmmm...truskan usaha...member hubby i yg zahrul ni lah yg mkn ubat dulu i penah citer ngn u tuh....

aNIe said...

Bau baby memang sedap...cium berkali2 pun tak jemu...mesti rasa nak gomol je...

kin hashim said...

asik cite pasal baby org, baby baru niza bila plka yer? ;).

FRB said...

montel betul baby tu...

shi3la said...

uittt 3.7kg berat tuh..dekat nak samer ngan Danial dolu..tapi Danial lagik berat

niza said...

kak anie...aah kan kak....dpt cium n gomol slalu syok jek....

niza said...

kak kin...eerrrr...baby sindri???mlm kang buat la...hahahaha...gurau jek ye...insya allah kak...ader rezeki sok aderlah....heheh..

niza said...

rfb...mmg montel...geram nengok!!!

niza said...

shiela...3.7kg tuh...aku mula2 dia ckp tuh...terdiam aku...tp baby tu x nmpk bsr sgt...myb pjg kot...

CuTeMiUt78 said...

wah... blh thn besar baby.. cute betul la