sayang korang!!!

search box

Monday, August 31, 2009

capture this no!!!

~sticky mode~

tak lama lg anniversary aku n ex-bf suamiku…:D oleh itu…silalah capture no ni ye…pastu print screen then email ke niza.azman@gmail.com…insya allah…aku akan bg hadiah yg x seberapa la sgt tuk sesaper yg dpt capture…;) sajer sukak sukik jek…so ni no dia…

76 8 0

naper 7680??:D:D thn lahir bie n aku…skaligus menjadikn no tu sebagai hantaran tuk aku pd 6 thn yg lps…:)

so jgn luper ye capture this no!!!:-*:-*

updated!!!

korang..sorryla aku x explain se'explain2'nyer...bg yg dah biasa main capture2 ni mgkn dah tau la kan...bg yg x tau...aku bkn suh korg capture yg nih...

korg kena capture no tu kat kotak hijau belah kanan nih....yg nih...

total yg dlm kotak tu mesti no 7680...korg phm dah kan...bg yg dah email kat aku tuh...sorry ye...so ader masa lg tuk korg...entry ni akan digam smpai ader yg dpt capture no tuh...:D

23 coretan:

momguess said...

aku in advance iyo
wish kat ko aniversary
moga korangs berkekalan
pastu dpt ank ramai2
ahaksss

niza said...

hahaha...maceh ye kak...muaahhh..

shi3la said...

wahhhh epy anebeseri besannn in advance..moga kau terus bahagia disamping suami terchenta hingga ke akhir hayat..haku sentiasa doakan yg terbaik utk ko n family..yg penting jager menantu haku baik2 yooo...

haku dah capture no nihh..kang haku email kauuu..capture jerk kannnn..ok siap..haku nak hadiah damia satu minggu lepak ngan haku..haku takder la demand sangat kan..so so jerkk..

AkMa said...

nak kena jenguk selalu nih..sbb nak dpt hadiah dr niza..

CuTeMiUt78 said...

hi..hik..hik.. tgk gak.. mana la no nya.. rupanya nun diatas ya..
aisshh.. ni nak kena kerap masuk sini ni.. kot la ada rezeki kan

niza said...

shiela...bg damia kat ko seminggu??nanges la aku...

akma n kak rina...sila2lah dtg ye...hehehe...

mamamiera said...

bestnye.. rase nk j0in jek.. tp haku nih berblog d opis jek.. nak kena pandang kiri kanan.. baru bleh ber blog.. ni xde last date ke cik niza.. kal0 xde baguih lah tu.. blehla aku free2 kan wat capture tuh..

Jiey^Mien said...

jiey pki befday gak utk hantaran..
befday jiey la.. 8210.11..
siap ada sebelas sen tuh.. :P

Hezesuze said...

aiyooo da mcam teka teki plak ni...ekekeke so slamt aniversary tuk niza n en somi ek..

ibu_umairah said...

semoga berbahagia hingga ke hujung nyawa.....erm bila nak tambah anak?hee.heee

MiJa said...

selamat ulang tahun perkahwinan!!!

masviona said...

nak amik kesempatan nih nak ucapkan happy anniversary moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat ye...amin

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Happy Anniversary!!

niza said...

thanks semua...anniversary merdeka nnti...hehehe...

Jiey Mien said...

double celebration.. anniversary n independence.. =)

Mama_Aqish said...

wah..ada hadiah misteri ni...harus di cuba mana tau kot2 ada rezeki

shi3la said...

lorrrr silapp kerr..bendull betul lahh haku nihhhh...fail la camniiii..haku bukannnn online selalu..hukhukhukkk damiaaaa mama nak hadiahhhh....

tehais said...

semoga berkekalan ye kak :)

mummYaeesh said...

skang 7675..lagi 5 lagi..cptlah wei masuk blog ni..woohoo

mama tisya said...

dh dpt capture 7680..dh email dh

shi3la said...

hermmmmm haku sngt heran disitu..macammana buleh ader 2 org dalam satu no..misteriiiii...!!!

mummYaeesh said...

adeh.. 7690 la plak..cis

niza said...

maceh ye pd yg tlh mencuba...hehehe...