sayang korang!!!

search box

Monday, August 3, 2009

permata hati-giveaway

~stickey mode~

td masa blog walking...tgk kat blog kwn2 sume ader psl giveaway nih...aku pun sajer la nak try2 masuk...hehehe..kot2 ader rezeki kan...korg jomla masuk sama...klu korg dpt kite share2 ye beg nih...:)):))

cik as telah bermurah hati tuk memberi beg ni kepada bloggers...tanpa menjwb ape2 soklan yg mencabar minda pun...:D ni aku copy paste ape yg cik as nak ye...

SIAPA YANG BOLEH MENYERTAI?

SEMUA ORANG (tapi yg ada blog sebab saya nak mereka buat entry kat BLOG masing2) .. . Tak perlu jadi follower .. cuma perlu buat komen di sini dan buat Posting di BLOG masing. Beritahu Link anda.

RAMAI YANG COFUSE LAKS .. SOWIIII

1. Beri komen tentang bag nih .. cute ker, tak cute ker, ribbon tak sesuai ke & macam2 lagi
2. lepas tu buat enrty dan ruar2kan tentang giveaway nih
3. beritahu saya link anda tentang Giveaway ini
4. pemilihan RANDOM ORG lah kan .. macam biasa

ok???korg phm dah kan...so..ape lg...jom la join giveaway cik as-tote boutique nih...oh ye...giveaway ni smpai ari isnin ni jek ye...isnin bersamaan 3 ogos 2009...ari selasa baru tau saper yg bertuah...

************************

komen aku tentang beg nih...bg aku beg ni sgt2 comel...amat sesuai tuk org2 yg comel cam haku...ahakss!!!ribbon kat tgh2 tuh lagilah menyerlahkan kecomelan beg tuh...combination color yg sweet skali...bg aku mmg comel sesgt la beg nih!!!cuma x dpt nak tgk rupa dlm beg tuh...tp aku rasa dlm dia still sama ngn beg2 yg cik as wat seblm nih...ader 6 pockets...ape2 pun...comel sesgt!!!

10 coretan:

rizz said...

shntek beg tu hehee

zh-ena said...

menarik n tertarik la

Hezesuze said...

nk beg tu bleh...ekekke

sis_nita said...

uiii..
mabeles beg tu..
sesuai jadikkk beg tuk rayerr nnti..

Hanz said...

beg ni memang cantik...teringin jugak nk join giveaway ni..As punyer buatan memang kelas, last time i order pencil case ngan dia, kemas jahitan dia..

neezareef said...

nnti dpt pass kt aku

niza said...

rizz,zh-ena...mmg cantik kan...sweet jek...

kak heze...joinla giveaway ni..kot2 ader rezeki...kite share ye...

hanz~ye ke...tp tgk mmg comel2 jek beg dia...agak2 ader rezeki x??hehehe...

kak neeza~pass kat akak??tunggu 10 thn lg bile sy dah xnak pakai sy pass ye...:D

Mama Azlina said...

mcm best aje contest nie..senang...tapi mama tak pandai comment la...

taz said...

fewwiitt! comelnye beg ni. nak join boleh ke?

POSH76 said...

takper aku doaKAN KO MNG DAPAT BEG TU hehe...
bestnyer p holiday...bon voyage