sayang korang!!!

search box

Wednesday, August 19, 2009

lunch SR

maner yg dah baca kat blog zura tu tau dah la kan...:D yelah...aku x bwk hp masa gi lunch tuh...so ni kira menagih kat zura la nih...kena la tunggu dia hapdet blog dia lu baru aku leh mempraktikkan skill mencilok aku...:D

cam zura gitau...kiteorg nak gi beli lunch kat makcik bwh ni...skali nasi abis daaa...pukul baper nasi smpai...makcik pun x tau...makcik tu kata...:D so kiteorg ala2 malas nak tunggu...klah...gi tesco la gamaknyer...dlm hati aku amat la malas nak berjln ke tesco...:D zura pun bersuara...kat bwh ni ape yg ada ye...dlm hati aku...ooo...malas gak budak ni nak berjln gak...;) disbbkan kiteorg sindri x tau sgt kedai mkn ape yg halal yg ader kat egate nih...yg kiteorg tau old town ngn secret recipe jek...maka...ke SR la jwbnyer...tp si zura ni kena mkn nasi...klu x mkn nasi kang dia pengsan woooo kat ofis nnti...:)) seblm masuk SR...cek lu menu yg ader kat luar tuh...oooo ok!!!ader nasi...jom masuk!!!;)

bermulalah sesi mencekik mkn beradab...:D

ni nasi zura...ayam bbq kot...tp aku rasa cam sos jek...uhuhuh...

aku nyer...tomyam spegeti...x berasa tomyam pun...uhuhuh...

aku sedang menunjuk skill mkn spegeti dgn sopan...;)
pssttt...tudung syria aku pakai tuh...byr pun lum lg tau...:))

unty zura...:D

tghari ni nak mkn ape??aku pun x tau lg...stok roti ader lg...klu malas nak turun mkn roti sajer lorrr...:D

9 coretan:

momguess said...

buat roti bakar
sedop bebbbb
cicah ngn milo aissss
fuhhhhhhhhhh

POSH76 said...

ada dua ari lagi leh makan sedap2 ..pas ni poser dah...pun lagi bnyk makan sedap2 hehe

selamat berpuasa yer...

Hezesuze said...

whoiii ina
roti bakar sedap cicah ngan milo panas ler...pekes cicah ngan air sejuk....ekekeke

wah sejak 2menjak ni sumenye melantak kt SR ek....

atty's said...

sedapnya bila lak kita nak makan berdua nie ..

zh-ena said...

nie rasanya blog ke 2 yg mkn kat SR..dh lama tak terjah SR nie..mcm teringin plak nak pergi

sis_nita said...

selamat berpose yerr niza.. :)

niza said...

kak ina...roti cicah milo ais???x penah dibuat org rasanyer....hehehe...

kak posh....bln poser pun leh gak mkn sedap2....lg sedap rasanyer....hehehe...slamat berpuasa tuk akak gak!!!

kak ze...tulah psl...sht ke x kak ina tuh...hehehe...

kty...ntah ye kak...akak dtg penang la kak...leh dating2...hehehe

zh-ena....gi terjah skang!!!hihi..

kak nita...slamat berposer gak tuk akak....jgn lupe pos lontong ye...

Nana said...

yummy2 sedap nye

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. gather2 berdua2 an je ke