sayang korang!!!

search box

Thursday, August 20, 2009

merdeka!!!

sajer nak jerit merdeka awl2...:D semangat patriotik nih!!!:D

hari ni kindy aqil ader wat sambutan hari kemerdekaan kat dewan balora, balik pulau...damia pun involved skali...sbb bdk2 3 thn cikgu bwk skali...lgpun bday damia kan bln 8...cikgu2 celebrate skali bday dorg...aku siap pas camera lg ke cikgu...:D

makanyer...mlm td aku bergigih wat kek...pdhal aku dah order dah kek ngn sha....tp tingin gak nak buat kan...kekonon nak bg cikgu rasa la air tgn aku...ntah sedap ke tak...nasibla ye cikgu...:D sy kan ader 2 assistant yg x bertauliah...phm2 jelah ye...:D lgpun kan...aku cam dah lama ngidam nak mkn kek...:D ha!!!aku x peknen lg ye...aku ni time peknen xder pun nak ngidam2...cuma tingin jek kdg2...;) time x peknen jek dok ngidam tu ngidam nih...;)

hasilnyer...

xder seni langsung dlm decorate...:"> hentam jelah labu...:))

smpai meleleh2 aku tuang topping dia...

sha...bod yg awk bg tu terlampau besar...kek sy cinonet jek...;) nak ltk dlm bekas tuh pun x muat...jd sy main ltk jek kek tu dlm bekas tuh...:D

ni plak tuk mkn sindri...eerrr..kak intan...jemputla ye dtg umah...:D

kek yg sha buat tu...aku tunggu dia uplod dlm blog dia...seperti biasa..aku akan menggunakan skill mencilok...:D

13 coretan:

miss♥wahida said...

akak..salam satu malaysia hehehhehhe..sedapnye kek tu...saya g penang leh akak watkan kat saya erk...

CINTAMANISZ Lite said...

Rajinnyer Niza wat kek..Ini pujian ikhlas ye..pasal akak ni malas ler. susah ler ada penyakit M ni..

Nana said...

wah sedap nmpk kek tu

niza said...

wahida...bleh2...jemput2 dtg...klu xder kek pun..akak wat cekodok jek tuk awk...hehehe...

kak alona...dtg time rajin...rajin la kak...hehehe...

nana...leh x nak pahsan yg kek ni sedap...hehehe...cam x caya jek aku yg wat kek nih...uhuhuhu...

ibu_umairah said...

yummy...nampak sedap kek itu...pos kat sini sikit

An said...

merdeka! lagi best sebab hari Isnin. hehehe

niza said...

ibu umairah....pos???jap lg sy pos ye...hehehe...

an...merdeka!!!!aah kan...cotiiii...hihi...

rizz said...

cedapnyaaaaaaaaaa kak

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. nampak so nice lor..
dah meleleh air liur tgk tau.. nak skit kek tu.. :D

Hezesuze said...

ahkak nak keeekkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!

POSH76 said...

tapi looks yummy...salam ramadhan

Mama_Aqish said...

sedapnyer terliur kiter nengok

el said...

niza..nti ko buatkan kek tu eh
aku nakk rs
hehehehe