sayang korang!!!

search box

Monday, August 24, 2009

standby…action!!!

aku berlakon ker??:D ader ke tuan director yg tingin nak ambik aku berlakon??uhuhuh..sedar diri disitu…;) ni ptg semlm…masa kiteorg tgh round2 sekitar balik pulau tuk membeli juadah tuk berbuka…ternmpk lak adegan nih…saper pelakon dia??ntahla…aku nmpk dr keta cam x kenal jek saper pelakon tuh…:D lum cukup glem lg kot…:-$:D

otw blk tu pun…aku lalu situ lg…masih lg ader crew2…tp pelakon2 kat dlm umah tu kot…dorg wat drama tuk scene baaalik kampungggg…aku agak2 jekkk….:)

23082009

adegan boifren tgh tarik tgn girlfren suh naik keta…

23082009

tu pelakon lelaki n pempuannyer…korg kenal??aku tak kenal pung…:D

dah ke ptg tu…ramailah org kg turun padang tgk kan…maner yg naik motor tu siap benti tgk…:D nantikan drama nih di kaca televisyen rumah masing2 ye…:D

7 coretan:

POSH76 said...

aku pun tak kenal saper pelakun tu...ingat kan ko berlakun skali...hehe

kin hashim said...

byk sgt pelakon baru sekrg nih..yg lama pun tak bape kenal, yg baru lg la...

MiJa said...

gambar agak blur..susak nk cam (mcm la updated sgt bab2 artis msia ni..)ahahaha..
niza,kalo nmpk lagi,tlg tya kt director ade nk pkai extra x?kihkihkih

niza said...

kak posh...klu sy berlakon...hehehe...pasti rating tinggi drama tuh...hihihi..

kak kin...tul kak...ramai sgt pelakon baru skang...

mija...nnti aku tnykan ye...klu director xnak ambik ko...redha jeklah ye...hehehe...

zue_annie said...

agak blur x perasan la...tah la x hafal sgt nama artis ni hehheheh

CuTeMiUt78 said...

uish.. ingatkan niza berlakon gak.. hik..hik..tak kenal plak sapa pelakon tu :D

niza said...

zue n kak rina...dia lum glem lg...xyah susah2 pikir...hihihi...