sayang korang!!!

search box

Monday, August 24, 2009

sambutan kemerdekaan

seperti yg telah aku war2kan pd entry2 lps….hari khamis,20 aug 2009…TTGI ader wat sambutan kemerdekaan kan….selain dr sambutan bday anak2 merdeka nih… so inilah hasil ‘tangkapan’ gmbr yg telah cikgu snapkan…          CIMG2183

aqil mengibarkan bendera malaysia…

antara aktiviti yg dijlnkan…

CIMG2194 damia sedang mewarna…

CIMG2190aqil pun sedang mewarna…

CIMG2192membuat bendera malaysia menggunakan tapak tgn…

CIMG2191uiksss..sempat lg tgk camera tuh…rasanyer ni sume bdk2 umur 3 thn...

CIMG2185opppss!!lupe lak nak tunjuk gmbr sebahagian cikgu2 di TTGI…

CIMG2186aqil klu x bergmbr ngn cikgu rudzi dia mmg rugi x sah…

CIMG2187

ooo…aku interprem lg skali kek damia ni ye…

CIMG2197anak2 merdeka dpt present…

CIMG2198bergmbr beramai2…maner aqil n damia???jap..aku crop…

CIMG2198

sayu lak aku tgk 2 badik nih..thn dpn damia pun gi kindy…besar dah anak2 aku…uhuhuu…

klu wat aktiviti camni yg ibu bapa x perlu join…xder sorg pun yg nangis…cuba ader ibu bapa skali yg join…mau 5-6 org nangis…termasuk anak2 aku…uhuhuhuh…

7 coretan:

shi3la said...

aisehh haku terlepas wish besday Damia lak..

HEPY BESDAY SAYANG..moga hidupmu senantiasa diberkati-Nya,be good ocay,jadik anak yang solehah yer..dan jangan nak gatai ngorat jantan-jantan lain kat luwor saner yerk..mama babab kangg...!!!

lamer gak eh ko ker Langkawi..bes tuhhhh...

Mama_Aqish said...

wah...semangat menyambut kemerdekaan betul la...cayok2

Mama_Aqish said...

cantik la kek tu..tempah kat ner ek??

niza said...

mama shiela...maceh ye...damia janji x noti2...heheheh

mam aqish...hehehe...kek tuh tempah kat member...tp dia dok balik pulau,penang...uhuhu..

kin hashim said...

wah wah...awalnya sambut merdeka! happy belated birthday utk damia!

niza said...

maceh kak kin...

zue_annie said...

aku pon anak merdeka...bangga aku jd anak malaysia hikhik