sayang korang!!!

search box

Friday, August 14, 2009

present!!!

bkn aku yg dpt...xder org nak bg aku present...:( :D

cuba teka present saper nih???hehehe...korg mmg bijak...dah sah2 semlm aku ader kuar entry psl bday damia kan...dah tentulah present dia...jom teka lg...saper yg bg???eerrrmmm...x tau??korg mmg tau...malas nak pikir...;) ni present dr cikgu rudzi sekeluarga...saper cikgu rudzi??maner yg dah lama ikuti blog aku ni kenal la kan saper....bg yg baru...cikgu rudzi ni adalah pengerusi tadika gemilang intelek...tokeh nih...hihhihi...

semlm aku dpt sms dr 1 no yg aku x kenal...dia tulis...sampaikan salam HAPI BESDAY kami sekeluarga to CUTIE NUR DAMIA HARISA :-* aku pun reply la...insya allah...tp saper ni?? :D hampeh kan aku...sekali dia reply...cikgu rudzi...:)):)) baru aku tau yg aku x save pun no dia...slalu dok bersms ngn wife dia jek...cikgu azrah...:D ampun cikgu....

ni yg ditaip oleh cikgu tuk damia...aku tampal kat dinding ye...:D
insya allah cikgu...aqil n damia akan setia bersama TGI...

nilah isi yg ader dlm wrapping paper tuh...teddy bear!!!sgt lembut teddy bear nih...
cam tau jek beli kat maner...ahaksss!!!!

anak teruna aku pun dpt gak...'henpon' lg tau...

damia cam biasa...amat gemar berebut brg yg abang dia pegang...pdhal cikgu tu dah sgt memahami siap bg sorg 1 lg....totap k nak bg abang dia meraung!!!klu sehari tu x nyakat abang dia....bukan DAMIA namanyer...

psssttt masviona...try bg avin damia adik...;) tgk samer x prangai dorg nih....sbb nama n bln kelahiran dah sama kan...klu prangai x sama tuh...mgkn sbb sindrom anak kedua...yg ni confirm prangai sama ngn daneen-mummy dasy...sukerrrr nyakat abang!!!:)):))

oh!!lupe lak nak ucap selamat tinggal terima kasih kat cikgu rudzi sekeluarga kerna ingt bday n sudi bg hadiah ke damia...smbil nyelit bg ke aqil gak....:D sy harap cikgu dpt menjaga aqil n damia seperti anak sindri...n sama2 membantu sy dlm menjadikan aqil n damia seorg anak yg cerdik n soleh dan solehah...

6 coretan:

Gieyana said...

hoho..budak ticit tue dpt hadiah..yeayyy yeayyyy!!! Ummie G tumpang excited okies! hiks!

mummyseri said...

bestnya kan dpt adiah yg by pos neh..slalu by hand je..:D

sis_nita said...

behnyerr dapat hadiah kan kan kan.. besday akak lama lagi ni.. bulan doblas.. nak ingatkan ko jerr.. kalo nak blikan akak hadiah, kumpul laa dari sekarang.. hehe!

ibu_umairah said...

wow damia dapat bear best nyeee............cute gitu

CuTeMiUt78 said...

wah.. dpt teddy bear lagi tu

U-jin said...

TEDY BEAR BESAR BESNYE DPT PELUK2