sayang korang!!!

search box

Tuesday, August 25, 2009

gediks santai…

lps aku sefamily berbuka di marrybrown tuh…trus gegas ke queensbay mall…tuk bergediks 1st time ngn mija…kali kedua ngn watie…skali skala ngn gie…n berhari2 ngn zura…:D;)

ade adegan menyayat hati seblm jumpe dorg nih…aqil sibuk nak masuk dlm troli…penat berjln katanyer…so bie masukkanla dia ngn damia…dr parking keta nak masuk ke qb tuh…jln tuk troli cam x rata…damia lak dok diri dlm troli bhgn dpn…so bile bie tolak troli tuh…troli tu cam sangkut…damia x balance…trus jatuh dr troli ke bwh…ya allah…masa tuh berderau jantung aku…aku lak lmbt bertindak tuk sambut dia…sbb mmg x sangka yg dia akan jatuh keluar dr troli!!!pipi dia bertanda kena jln tuh…merah jek…sib baik dia nangis kejap jek…aku dukung n peluk dia…pujuk2 dia…benti dah nangis…aku risau takut tgn dia terseliuh jek…tp bile aku tny…tangan damia sakit x…dia jwb tak…risau tul aku…bile nak tgk pipi dia…x bg langsung tgk…trus merundum mood dia ngn aku2 skali rasa xder mood…lg 1 aku risau…kepala dia…bila aku pegang kepala dia…xder lak dia jerit sakit…harap2 xder ape2la damia….uhuhuh….

ok2 kite bersambung gediks santai tu ye…kiteorg berjumpe di dome…dok lepak2 minum jek…sambil berborak2…thanks to watie coz belanja kiteorg…:D kiteorg dok situ smpai org2 dapur dome tuh dok ngintai tunggu kiteorg blah…:)) dah sok sek sok sek…ape lg…bergmbr la kan…bleh x bie gi tinggal camera dlm keta…ishhh!!!sib baik ader hp…;) hikmah gak x guna camera…sbb klu guna camera tahun bile lak kan nak tunggu bie upload…:-P

24082009(007)

watie n mija…

24082009(008)

zura n gie…

harusla ader gmbr berdua2an kan…

24082009(012)

aku n gie…sajer jek tau gie ni nak bg sama ‘level’ ngn aku…:D

24082009(013)

with mija…sweet sgt muka dia…

24082009(014)

ngn zura…wpun dah ari2 berjumpa smpai bosan…bosan ke??:D tp bab gediks2 ni harusla posing gak kan….

24082009(010)

org tu tgh mencari pose tuk mencover bdn dia…:))

24082009(011)

with watie…suker nyorok2 separuh bdn tu kan…sabo jek…:D

24082009(006)

yaeesh tgh merajuk ngn nureen…

24082009(018)

      wahhh!!!ader ciri2 seorg playboy ke nih???:D

aqil non ado dlm ini gmbr sbb anak teruna aku tu kan pemalu….

24082009(016)

opss!!!ader yg jeles ke damia kena hug ngn yaeesh??

eerr…danial…damia berlakon jek nih…tp damia suker gak ngn yaeesh nih…:D

24082009(015)

dah kuar dr dome tu pun…sempat lg nak berposing…cam xnak blk jek kan…

24082009(019)

antara pressie yg dorg bg mlm td…thanks a lot dear!!!

sonok dpt jumpe korg…len kali kite geder2 lg k…

mija…klu nak blk kl tu gitau2 la ye…leh berconvoi…hihihi…

sian ke bie coz terpaksa menunggu aku…dah dorg dtg x bwk hubby…terkontang kanting la hubby ku sengsorg…demi nak meneman isteri tersayang dia nih…thanks bie!!!:-*:-*

17 coretan:

zura@iwan said...

picca 1st tu awat la nmpk Watie chubby ye....kekeke...(jgn mare watie)

apa aku duk gomel2 tu uitt...muncung mulut aku...kahhh

MiJa said...

best sgt dpt jumpa 4 orang skali harung!wahahaha geng2 penang leh wat openhouse plak pasni..^^

Niza,nak konvoi balik raya x?hihi
Hubby Niza mmg sporting habis!hihihi (bodek la next time nk gather leh tlg amik gambar lagi..kahkahkah)

zue_annie said...

amboi seronoknya depa...gather lg di bulan mulia ni...

kalu aku masih keje d pnang harusla aku p nempek sekali hikhik

farish sinclair said...

tomeynya yaesh ngn ank akk ahhaha

niza said...

zura...dok bercerita smpai muncung2 mulut...hehehe...

mija...konvoi blk raya??eerr... blk bile??

zue...xper zue...next time ko join ye...

farish...maceh...dah cam kembar lak tgk dorg tuh...

CuTeMiUt78 said...

wah.. hapening je tgk.. walaupun hanya berempat gitu.. :D

Hezesuze said...

amboiii3 si watie gath smpai ke penang ek...

apsal dlm gambo ni watie nmpak very the gumiks arrr....ekekeke

sis_nita said...

cantik2 laa tudung korang nehh.. suka jerr akak nengok.. simple.. tapi menawan..

Gieyana said...

Owhh..dh wat entry yer...br sempat nk komen bagai..

huhu..picca aku ntah apa2 ntah...kahhhh!

mmg best ar jumpa korang kan..rasa cam x nak balik jer walaupun kepala aku sengal2..sib bek somi telah urutkan..hiks!

kesian kt hubby ko..tp seyess ar, dier mmg support giler ngan ko utk bergathering...aku sbb si somi nk ker Tarawikh jer..kalau x dier joint sekaki gak..hehehe

Aqil mmg malu kan..cuma sekodeng Ummie dier dr luar jer...hahaha

Nnt lepas raya kita picnic lagi yer..kasi happening!!

MaMaQaYPo FaMiLy said...

best nye!!!

mama tisya said...

sronok la dpt jmpe blogger kn...& sronok gk dpt adiah..ehhehehe

alahai sian damia jth troli hrp2 die ok

kemain yaeesh peluk 2 anak dara itu

niza said...

kak rina...mmg happening!!!

kak nita...uiksss...ke tudung plak dia...hehehe...

gie...uhuhu...sian hubby aku x gi terawih...

mama...mmg best...bile nak jumpe mama ni kan...

errynn...mmg sian la ke damia...sib baik dia ni jenis kuat...

Nurhayati said...

wah syoknye... sangat meriah..

U-jin said...

comel2 ler semua..bila ler nak jumpa korang nih..

mummYaeesh said...

pengumuman penting! pic yg atas skali tu pic time weols preggy..ahaks!lallalaa..

pose yg nak cover tu lak bkn nak cover sbnrnye..cuma nak main2 peek a boo dgn zura la..kan dia yg capture gambar ni..woohoo..lalalala

woit, niza..sian ler kat damia tu!dah ler halus jek org nye pastu kelepuk lak jatuh sampai lebam pipi sblh.. terus dia bad mood!tak dpt weols nak beramas mesra kekdahnye!

wlupun da kali kedua ketemu uols..tetap shy2 cat kekdahnye uols ni yerk..nnt nak gath picnic lepas raya akan ku pastikan ilang segala cat2 yg ada tu..hiks

wei, sobenir utk dak2 gedik yg lain tu diorang tak tau kan..klu weols wat bodoh..aci tak.hahahaha

niza said...

yati...wpun kejap...tetap syok...hehehe...

ujin...insya allah...ader jodoh ketemu kite...hehehe..

watie...dorg x tau...aku x gitau pun dorg...hehehe...

masviona said...

wah bestlah uols ye dpt gather² kat JB lagi tuh....wah syoknye...:)