sayang korang!!!

search box

Thursday, August 20, 2009

income lebih

~sticky mode for 1 week ;)~

klik gmbr duit nih...

tetiba jek kan...ader gmbr rm5...:D ni gara2 aku terjebak ngn kak rina la nih...;)

korg mehla join program nih...x rugi kan klu mencuba....klu rugi pun hanya rm5 jek...tp insya allah akan blk modal...yg penting kita sama2 me'war2'kan program nih...

x moh citer pjg2 la...korg klik jek link aku nih.... http://www.danaraya.com/?id=niza78

jom kita sama2 kumpul duit tuk raya!!!heheheh...

6 coretan:

CuTeMiUt78 said...

bagus..bagus... mempromosikan kat sini.. insyallah dpt pulangan kan.. mari sama2 kita buat duit raya

ikiqzana said...

betul tu zana pun dah join.. sama2 la kita wat duit raya.. pasti x menghampakan..

salam kenal dari zana..

insan marhaen said...

Entahlah... aku tak minat pula benda-benda macam nih!

Mungkin aku ni ketinggalam zaman...erkss!

neezareef said...

ko pn join dah ya

atty's said...

semoga berjaya buat duit..

Cho Zila said...

>>salam sha.. akakpun kureng berani ngat nak buat benda cam gini.. walaupun hajat selalu.. entahler...
>>nak tanya camner nak buat kotak2 cam kat blog shani..yang ada home abie ummi aqil dlltu.. tolongler akak nak ngat buat... lagi satu followertu camner nak buat jadi panjang gitu;;
>>sori banyak soal,,, selamat menyambut ramadhan ..