sayang korang!!!

search box

Tuesday, August 18, 2009

iLoveMalaysia

~sticky mode ye kwn2~

bln OGOS adalah bulan kemerdekaan negara kita Malaysia...bila tuh???hehehe...ader ke yg x tau tarikh hari kebangsaan??mmg tau klu x tau...uhuhu...setiap 31 Ogos kita akan menyambut hari kemerdekaan...tp thn ni 31 Ogos jatuh pd bln ramadhan...so thn ni xderla perbarisan gamaknyer...tp...jgn lupa gantung bendera Malaysia tau!!!

sempena bln kemerdekaan nih gak...exabytes.com.my bermurah hati nak bg iphone...korg nak menang iphone x??


ape??tipu??takkk...ni tak tipu....exabytes.com.my nak bg iphone FOC pd semua rakyat jelata sempena iLoveMalaysia Campaign...campaign ni lak sempena hari kemerdekaan negara kita yg ke 52 thn...x caya lg??gi klik iLoveMalaysia Campaign nih...

caner nak menang??mudah sesangat...

korg isi form yg ader kat situ...dan jgn lupe ltk referrer's email tu email aku...ni dia... niza.azman@gmail.com

pas siap isi form n submit...cek email korg...korang akan dpt email yg bertajuk camni..."Thank You For Participating In 'iLove Malaysia' Campaign"!

nnti kat email tu ader link pjg2 tau...korg klik tuk generated java script coding...tuk ape??tuk korg dptkan logo cam kat blog aku atas belah kanan nih...tuk ltk kat blog korg....klu xder logo ni ibarat x sah la penyertaan korg...so jgn lupe ye...

caner nak buh logo tuh??spt biasa...korg add html...n paste coding2 tuh...senang jek kan...

pastu...siap!!!korg leh dok goyang2 kaki smbil nunggu kot2 rezeki korg ke aku ke kan...dorg akan pilih secara random...bkn 1 iphone jek...tp 2!!!sbb klu aku menang...referrer aku pun akan dpt gak hadiah yg sama....saper referrer aku???saper lg..kembar nama aku la...kak neeza....

so klu korg nak chance tuk menang lg besar...war2kan pd semua tuk join!!!yg penting...jgn lupe buh email address aku sbg referrer's korg ok....;)

hrp2 ader rezeki aku sempena anniversary aku yg ke 6 thn pd 31 Ogos 2009 nih!!!:D

5 coretan:

sis_nita said...

wahhhhh..
menarik nii..
hmmmm.. nak amik bahagian gak laaa..
hmmmm.. kang nak wat kat umah..

CuTeMiUt78 said...

mari sama2 kita menjoinkan diri..
hik..hik..hik..hik..

jom join contest kat blog akak plak :D

Jiey^Mien said...

gud luck.. gud luck..

MiJa said...

uih,dasat tul adiah tu..urgh!terliur dibuatnya...

niza said...

korg...sila2lah join...