sayang korang!!!

search box

Monday, August 3, 2009

sekembalinya di penang

salam korg...korg sht??aku alhamdulillah stakat ni sht sejahtera...:D aku smpai kat penang mlm td kul 10 mlm...maka entry di langkawi sok lusa la ye...x dan nak upload gmbr2...

tuk pengetahuan korg...kolej kemahiran tinggi mara balik pulau,tmpt hubby aku keje...telah diarah tutup sbb ader beberapa student yg positif h1n1 nih...risau tul aku...sbb hubby aku ada berckp ngn slh sorg student yg positif ni masa student ni tgh tunggu van tuk dibwk ke spital...doakanla kami jauh dr penyakit nih...

aqil n damia pun aku x antar dorg ke kindy n nursery...hubby aku yg jaga...hrp2 aku blk keje setiap ari rumah aku x mcm tongkang pecah la....uhuhuh...

rumah korg aku lum jenguk semuanyer....bile aku dah siap keje kang or agak2 dah boring nak wat keje...aku terjah ye...komen2 korg dlm entry aku sblm2 nih...aku x leh nak reply...x tau sbb tenet prob ke or blogspot ni yg terkena h1n1 nih...asyik la dok jerit ke aku gitau conection interrupted!!!

entry ni pun aku try test tgk berjaya dipublish ke x...adeiiiii...masalah tul blogspot nih...sbb bile aku bukak facebook ok jek...xyah pun nak refresh 47 juta kali!!!

7 coretan:

iedaLUVsham said...

taksabo nk tgk gambo kat langkawi nun ;)

MiJa said...

aisey,dh smpai Penang!sblm ni dgr kt engineering campus USM kt seberang sana..huhu

zue_annie said...

insyaAllah..moga kalian semua sehat aminnn..n umah selamat dr jd tongkah pecah hikhik

[-suziey-] said...

hooh..cpt load gambo langkawi..

p/s: wei ko wajib vote utk aQeel...vote jgn xvote..ekekek:D

Yan said...

weii bahye klu blogspot pn kene h1n1

el said...

hope xde pape la eh..
seriau dgr h1n1 ni

mummYaeesh said...

uish takutnye!awat hubby hang g borak lak dgn dak tu!adeh...