sayang korang!!!

search box

Tuesday, August 25, 2009

berbuka di mana??

mlm td kami berbuka di marrybrown…=P~:D kami order…

24082009

nasi marrybrown…tuk bie,aku n aqil…

24082009(001)

air lak aku ambik fresh orange n ice lemon tea…tu aku mintak extra sambal…cashier tu ckp kena tmbh 50 sen…aku ckp kena tmbh pun tmbh la…sbb x best mkn sambal sket2 nih…pastu bile aku tgk resit…cessss…ngencing aku tau mamat nih…X-( pastu bile aku order air 2 jek…leh lak dia tny btul ke ni??cukup ke??pastu aku ckpla…cukup…kongsi2…anak2 pun bkn minum sgt…bleh dia ckp…dah mak dia x bg…wahhh!!!pastu aku ckp…anak2 minum air masak jek…dia jwb blk…sini pun ader gak air mineral…aku bls blk…xperla…dlm keta sy pun ader….huh!!

24082009(004)

ni nugget tuk anak dara tuh…

24082009(005)  bie tgh syokkk mkn…mkn atas buai lg tuh…:D

aqil leh thn gak bnyk dia mkn…1 pinggan tu nasi tgl 3-4 suap jek dia dah xnak…dah kenyang…aku mkn pun smpai nak termuntah blk rasa…kenyang sesgt…damia??anak dara tuh mkn nugget seketul jek…lbh ke main jek keje dia…

ni aku berbuka luar sbb nak berdegik2 santai ngn bloggers lain…citer tu nnti la ye…ptg2 sket…hehehe…

8 coretan:

el said...

MB tu bleh la nk mkn
tpi...bukanlah feberet sgt

Nurhayati said...

syoknye dah makan kat luar.. kitaorg takat ni berbuka kat umah lagi..

lama tak makan kat marrybrown.. dulu time student dekat hari2 makan. sedap lak tgk..

Jiey^Mien said...

Dah lama tak mkn MB..
Ms blaja dulu selalu jer..
Owh rindu!

niza said...

el...ape feveret ko el??

yati n jiey...masa tunggu result spm penah keje kat MB...ari2 mkn nasi dia...hehehe...

zue_annie said...

aku lama dah x p mkn kat MB walaupon dekat ja ngan umah hehehhe

hbby aku x suka katanya..boringlak nak g sensorg huhuhu

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. mkn kat MB lagi tu.. siap duk atas buai..

niza said...

zue..aku pun jarang gak gi...sbb jauh...hehehe..

kak rina...tulah...siap ader buai tuh...tp x tenang nak mkn...dok bergoyang jek buai tuh...hehehe...

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女