sayang korang!!!

search box

Thursday, December 3, 2009

banjir!!!

jangan panik!!!jangan panik!!!rumah parents aku tak pernah banjir...ni kat tempat lain...

hari sabtu tu aku plan dengan bie nak gi ikea...along aku pun nak ikut sama...konon nak gi pagilah...tapi disebabkan pagi tuh eh!!bkn pagi...tghari dah...aku dan along buat bekam angin (smpai aku pitam!!) maka plan nak ke ikea terpaksa dilewatkan sket...kul 3 baru kuar umah...

sepanjang perjalanan tu hujan jek...bie konon tak nak ikut jalan kelana jaya kot sebab takut jem...so ikutla jalan dalam mane ntah...uhuhuh...jem jugak...jem sebab banjir!!!

nampak tak banjir kat kereta polis tuh...kat sini semua kena uturn balik...even bas pun tak bleh lalu...

sampai rosak kereta kelisa nih...tapi sian la...ada anak kecik lak tuh...naper mak dia tak dok jek dalam keta tu kan....or maybe sebab panas kot...dan naper polis tuh tak offer pun dok dalam keta polis tuh???sian budak2 kecik tuh...

keta wira merah dan keta wira hitam tu...mati enjin...tenggelam gak la tayar keta lalu situ...mula2 wira merah tuh...sian dia sorang2 kena tolak keta...kalau orang nak tolong pun memang susah...sebab tak ada tempat nak berhenti kereta...dengan jem lagi...pastu wira hitam tuh pun cuba nasib gak kot lalu situ...skali dia pun sangkut gak...dah sama2 sangkut kan...kenalah u tolak i...i tolak u la kan...

di simpang yang lain lak...keta2 yang nak lalu situ...terpaksa benti....masing2 tak berani nak lalu...ntah smpai kul baper la dorang sanggup nak tunggu...uhuhu...

begitu mencabar tul nak gi ikea nih...lepas uturn...bie ikut jalan mane ntah...akhirnya smpai gak kiteorang ke ikea...dalam ikea lak...punyalah ramai manusia!!!tak dapat nak tilik satu persatu barang kat situ...trus bertambah sakit pala aku...;)

14 coretan:

el said...

cuti sekolah ngan cuti raya
sure lah sesak..sian ko
so skrg sakit pala lg x..hiksss
ko sempat beli ape kat ikea tu

Drama Mama said...

ahhh i tak suka keluar time hujan lebat snagat esp time banjir. pening, mesti jam teruk kan

zool said...

Kalau banjir memang menyusahkan..

ibu emy efy eqy said...

satu pengalaman yang baru ni...

Gieyana said...

igt psl g Ikea nie..lucu sekali taw tragedi menimpa haku n hb..1st time p..mmg kelakar!berdekah3!

U-jin said...

adeh hujan..hujan..sejuk...mcm kat obersee

[-suziey-] said...

pegi ikea time cuti mmg ler..mcm ulat taik manusia..ekek:p

ko balk klang ke

niza said...

el...sakit pala dah ilang...beli ubat kat farmasi...sgt berkesan...hehehe...

niza said...

drama mama...mmg masa tu jem teruk yg amat...2 jam stuck!!!

niza said...

zool...tulah...x tau plak area situ banjir...

niza said...

ibu emy...hahaha...mmg pengalaman yg baru...hihihi...

niza said...

gie..ape yg klakar???

niza said...

suziey...dah time cuti jek baru aku blk klang...aah..raya haji lps aku blk klang...

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網