sayang korang!!!

search box

Thursday, December 24, 2009

langkawi - part 4

fuhhhh...panjangggg lagi citer ke langkawi nih....:D

hari jumaat,18 dec 2009...sementara tunggu bie ngn mamat gi cari van...ujie dan tain gi turun bawah beli breakfast....kitaorang breakfast siap2 dulu kat umah...dorang balik jek kitaorang pun check out...sayang sangat dapat dok rumah MARA ni sehari jek...pastu kitaorang pindah lak ke rumah MRSM...sangat2 tak puas hati dengan rumah MRSM nih...ntahla...malas nak komen...

pas dah letak beg2 kat rumah MRSM...kami pun nuju ke cable car...pergghhhh...ramai tul orang....beratur panjangggggggg nak naik cable car....iye adik2 ku...i tak beratur...uols jek yang beratur....(ayat nuju ke tain) ;) rasanyer dalam sejam gak la kiteorang oppss!!!! dorang beratur....:D

uisshh tain...ni bukti weols pun beratur gak tau...;P sipi2 jek muka i...

geng2 kecut perut naik cable car....:)):)):))

of cozzz geng tak menggeletar kepala lutut yang mampu tersenyum lebar....:D

menuju je station yang kedua...gambar kecik tuh air terjun kat telaga 7 klu tak silap...

one big family...

the ladies!!!

masa kiteorang sampai jambatan ni ditutup kejap...pak guard dia gi lunch kot...dalam kul 2 dah bukak balik...apa lagi...jom!!!

tinggi tuh...

time turun ke jambatan gantung rileks jek masing2...bila naik...mencungap2...

our family...aku,bie n damia tak ada sebab bie dah naik dulu bawak aqil gi kencing...pastu dah malas nak turun...(gayat sebenarnya...:)) ) dah kat tengah2 jambatan tuh damia lak nak kencing...uhuhuh...

kami yang dah berkeluarga...sedih fida tak ada...:( (ayat ambik hati jek nih :D) tahun depan pie plak kan...:D

pas ni kami nuju ke mana???nantikannnn...(yang sebenarnya aku lupa pastu gi mana...uhuhu...)

6 coretan:

atty's said...

kty tak dpt nak lalu kt jambatan .tu sbb time tu nak ujan kena turun cpt .lepas stuck/tergantung kt tgh2 ..hhuhuhuuhuh..

niza said...

uhuhuh...rugi tul kty...sejukkk kat situ...

el said...

teringat lak aku ms dulu aku g langkawi ms tu peknenkan danish...5bln dok naik cable car ngan jmbtan gantung tu tau..2x aku turun naik..sbb 1) temankan famili aku 2) temankan laki aku plak..sbb 1st day laki aku xde lg ms tu...

niza said...

peerrgghhh gigih tul ko el...org tak ngandung pun dah cungap...hehehe...

Nana said...

ramai btol geng2 glogger g makan angin kt langkawi aish...bila la nk pegi bawa damia ni

niza said...

nana...klu bleh xyah gi time cuti sekolah....ramai oranggg....