sayang korang!!!

search box

Thursday, December 24, 2009

langkawi - part 5

lepas gi cable car tuh...kitaorang trus gi padang mat sirat dan beras terbakar....buat apa lagi kan kat sini...shopping dan shopping...gambar???non ado....:D kat sini kitaorang borong towel,baju anak2 dan minyak gamat berserta adik beradik gamat yang ada kat situ...

lepas tu terus gi makam mahsuri...masa tuh dah pukul 6 lebih...makam mahsuri dah tutup...sian mak ayah tak dapat masuk...takper...esoknyer kita singgah lagi....

otw nak balik ke rumah MRSM tuh...singgah jap kat Idaman Suri...kat sini apa lagi kan....shopping dan shopping dan shoppingggggg....kelabu mata tengok pinggan,mangkuk,periuk,kuali,senduk....hehehe...(senduk brand tefal rm19.90 tuh...)aku dah pegang...bie cakap tak payah...letak balikkk...dalam konon2 nak survey harga tuh...rembattt gak....tak bleh tahan...nak2 bila bie cakap...ambik jelah apa2 pun....wahhh!!!!cam nak borong 1 kedai jek rasa...:D lagipun bie dah tau apa yang aku nak beli...awal2 lagi dah list dalam kepala barang apa yang perlu dibeli...dan barang2 yang tak masuk list pun ada gak terembat...;) tapi barang tu benda yang perlu ada...tak membazir pun beli...kan bie kannnn...:)

dah puas 'cuci mata dan poket' kat Idaman Suri...terus zaassss balik rumah...berehat tuk aktiviti pagi esoknyer....uiishhh kena bangun awal2 nih...sebelum 7.30 pagi dah kena gerak...ke mana??;)

entry tanpa bergambar...tapi nak bagi mata korang cerah pas penat membaca entry nih...

gelagat cucu2 pok nuar...:D baru 3 orang...bulan 2 kang tambah lagi hero sorang...insya allah...

2 coretan:

CINTAMANISZ Lite said...

kalo leh..tiap2 tahun akak nak gi langkawi...hehe. Tp apa nak wat...org mcm akak ni kena check poket cik abg ler dulu..hahaha


Psst; korang dpt diskaun ek sewa umah MARA ngan MRSM ni??

niza said...

tiap2 tahun tu parah gak la...hehehe...
diskaun tu x sure lak...tp dapat la rate murah dari hotel...