sayang korang!!!

search box

Wednesday, December 16, 2009

menanti ketibaan

Yang Dihormati En Anuar dan isteri,Puan Fatimah Muda...dif2 terhormat En Azhan Anuar dan isteri,Puan Ismaliza...En Mustain dan isteri,Puan Norziha Anuar...En Firdaus Anuar...Cik Raibah Anuar dan En Ali Anuar ke rumah En Azman Anuar dan isteri,Puan Niza...:D

siapa dorang nih???yeaahhh!!!my in-law dan semua ipar duai dan beras biras!!!

bak kata aqil....ramainyerrrrr ummi....cam tak biasa pulak dia kannnn....;)
bak kata damia lak...ummi...cik ida??ayah cik???ooohhooo...ingat gak dia kat makcik n pakcik dia yang 'jauh' tuh...:D fida...yang petang semalam i call u tuh...i nak cakap pasal nilah...tapi disebabkan damia dah 'konker' itu telepon...tak berkesempatan nak story mory...see...damia always remember uols...;)

dorang dijangka sampai rumah aku dalam tengah malam kot...apa2 pun...have a safe journey...pie,jangan rempit tau...follow abang mat yang berhemah tuh...dan abang u yang lagi sorang tuh...:D ppsstttt....nak merempit nanti kita 4 orang jek...u,akram,ujie and i....:)) eerr...dek ebah nak masuk dalam list ke??tak perlu kot...dia lesen P lagi...:))

2 coretan:

Gieyana said...

mesti ko excited psl saudara nk dtg yer..:)

ibu emy efy eqy said...

seronok ramai sanak saudara yang nak datang umah.

mesti prepare masak banyak2 punya!