sayang korang!!!

search box

Wednesday, December 2, 2009

cuba baca

ni aku dpt dlm inbox aku kat facebook...senior aku yg bagi...so dengan segala gatal tangan yang ada...aku pun try la join...so korg...jomla join!!!ni aku bg sedikit penerangan pasal CATCHEYE...


Catcheye adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia,
apa yang menariknye anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat disini,
ya,mudah saja,klik2 iklan tak samapai seminit dah dapat duit,
malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti..
katakan anda menaja 10 orang di level 1,
kemudian mereka menaja 10 orang lagi sehinggalah 4 level...

ayohlah sertai saya..benda ni 100% percuma..tak perlu modal
cuma perkenalkan kepada 10 orang je..benda free xkan tak boleh ajak..
untuk maklumat awak,keahlian catcheye telah mencecah 12000 orang sekarang..
jangan berlengah lagi..Ini bukan penipuan..

Cara nak register.
1.klik SINI
2.klik join catcheye now
3.isi maklumat diri,IC dan alamat (penting sebab cek dihantar berdasarkan ini selepas cukup RM50)
4.Isi jawapan: soalan 1 jawapan A, soalan 2 jawapan B,soalan 3 jawapan A. (jika awak jawab salah pendaftaran tidak diterima)
5.klik agree and proceed..Ok siap

kemudian apa perlu buat?
1.klik sign in
2.lepas sign in klik reward panel
3.Awak lihat akaun awak ade RM1 (bonus) dan link awak.
4.Copy link awak dan gantikan link saya ini dengan link awak.
5.postkan risalah saya ni ni buletin myspace & emailkan kepada kawan2.
6.Lihatlah tak sampai sebulan awak dah ade 10 orang di level 1.percayalah!sebab benda ni 100% percuma...

P/s: aktiviti terkini catcheyes akan diadakan di Penang Times Square pd 21/11/09. Anda juga berpeluang memenangi laptop melalui pertandingan answer,refer & win. Semakin ramai anda taja,semakin cerah memenangi laptop,semakin banyak komisyen awak dapat akhirnye...
terima kasih atas masa awak...

jadi tunggu apa lagi???JOM KLIK SINI>>>>http://www.catcheye.com.my/?r=15121

sesaper yg penah join...leh bg komen??tq

10 coretan:

el said...

aku nk join
thank niza..sbb berkongsi info ni

niza said...

el...try la...sbb x kuar modal kan...sama2...

[-suziey-] said...

hmm btl ke ni eh..ko dh join ke?

niza said...

suziey...baru jek join...hehhe...

elya said...

yeaahhh..sy dh join jugeee :D
salam perkenalannn :)

MiJa said...

wooo..1st time dgr nih!

Gieyana said...

boleh tmbah income gak ni kan..

^^ Sowi..lm x singgah kt sini psl kt opis dh x bleyy tenet bagai dh!huwaaaaaaaa

niza said...

elya...orait bebeh!!!salam perkenalan...

niza said...

mija...tryla join...

niza said...

gie...insya allah...sambil2 berblog...sambil2 dpt side income..