sayang korang!!!

search box

Tuesday, December 29, 2009

kerana mulut...


damia skang pantang tengok aku bersenang lenang tengok tv tau...mulut tu nak menceceh jek...ayat yang dia suka sakat aku...

ummi nih...bila tengok tv...nangis!!tengok tv...nangis!!! siap dengan muka2 mengejek ke aku...yang tak tahan tuh siap dengan aksi lagi caner gaya aku nangis!!!!!!!gerammmm jek aku tengok mulut dia...kalau la ada gam yang boleh digam kat mulut dia...siappppp!!!!

ni abie la dok ngajar anak tuh...abie gak yang disalahkan...:D ni gara2 aku tengok citer apa ntah...dah citer sedih2 kan...harusla nitik air mata nih...kata menghayati citer kannn....aku kan jiwa lembut...;) pastu abie gi cakap kat dorang...tengok tuh ummi nangis...dari situla kuar ayat damia tuh...ummi nih...bila tengok tv...nangis!!tengok tv...nangis!!! xper...akan dibalas!!!tunggu ye damia...:-w

ni plak anak teruna sorang nih...kalau kita mintak tolong carik sesuatu dan masa tuh mood malas dia datang...

tu barang abie kan...abie carikla sendiri... bukan mainnnnnnnnnnnn lagi dia kannn...pastu aku nyampuk...ok!!nanti aqil nak susu...nak mandi...nak apa2...aqil buat sindri!!!jangan nak suh abie or ummi buat ye...terus rasa keinsafan dalam diri dia...dengan terpaksa dia tolong gak ambik barang tuh...:->

bila anak2 dah 'dapat mulut'...anak 2 orang ibarat 22 orang dalam rumah tuh...tak kira lagi ummi or abie yang jadi tarzan...tengok tv pun volume cam orang pekak jek kuatnya...:))

4 coretan:

iedaLUVsham said...

hahahha!!! comel giler damia ber pot pet pot pet! :)

atty's said...

ekekke..budak2 ksrg mmg pandai bercakap ..kadang kena balik btg idup makpaknya
damia nie ..comey sgt2

Mummy Dasy said...

betul ah bile dah pndi cakap ada jek jawapannye tau...tang tgk tv pun ssama sgt kuat

CaMaRPuTiH said...

eh.. yang... laki bini ek jadi tarzan? memang gitu ker?

sbb bila hubby aku br nak start ngauuummm jek sure aku marah. yerla sore org lelaki nihkan kasar. anak aku tu gegirl... mestilah aku faham.

kakakaka.... ble plak aku support anakkan... :p kalo sdiri ngaum xpe...