sayang korang!!!

search box

Thursday, December 24, 2009

langkawi - part 6

sabtu,19 dec 2009...seawal pukul 7.30 pagi kiteorang dah keluar gerak nuju ke jeti kilim...sebab dah berjanji dengan abang aman tuk naik bot pukul 8.30 pagi...

bagi sesiapa yang nak gi langkawi yang memerlukan pakej2 yang menarik...korang leh contact abang aman nih...abang aman ni memberikan khidmat yang terbaik!!!kami amat berpuas hati dengan khidmat abang aman nih...

nilah abang aman yang meng'arrange'kan bot kami...ore kelate...

posing sebelah van yang kami sewa...

harga bot bergantung pada berapa jam kita nak naik...kiteorang naik 2 jam lebih sket2....:D

sib baik kiteorang adalah orang yang pertama naik bot hari tuh...bot cantik jek tersusun...dan orang tak ada lagi masa nih...

gambar kami posing camni ada dalam blog abang aman tuh...gilah masuk blog dia...:D

menuruni tangga tuk naik bot...

posing lu dalam bot sebelum bergerak...bot yang kami sewa ni besar gak...tak terasa goyang pun kalau langgar ombak dari bot laju kat sebelah...

gambar nak masuk dalam majalah mangga nih...:D

4 coretan:

Farra Dhelina said...

wa byk nye episod cite langkawiii.. mesti best kan jenjalan kat langkawi.. ;)

Farra Dhelina said...

wa byk nye episod cite langkawiii.. mesti best kan jenjalan kat langkawi.. ;)

Nana said...

wah bagosnye siap bg info pemandu pelancong kt langkawi.saya dah add abg man tu heh sng nk refer tgh plan gak ni nk g langkawi

niza said...

fara...sangat enjoy gi langkawi kali nih...

nana...klu nak gi langkawi tu leh contact a.man nih...dia boleh menbantu...