sayang korang!!!

search box

Wednesday, December 23, 2009

langkawi - part 1

khamis,17 dec 2009 dlm pukul 8 lebih pagi kitaorang bertolak dari rumah aku menuju ke jeti kuala perlis…

3 bijik keta…kelisa belakang tu tak terlibat ye….

tapi belum sampai ke bridge lagi jalan sudah jem lorrr…sebab ada accident…

sempat lagi aku snap gambar accident tuh….:D

bye bye penang for 4 days…

8 coretan:

el said...

woi spttnya pic bye2 penang tu
ko amek dr blkg..ni x..ko amek depan..cam selamat datang ke penang..hahahaha

Nana said...

wah jenjalan langkawi ek cpt upload gambo lg.dan lg amik gambo xcident

Hezesuze said...

nak cekelet forero rochel...hehe

niza said...

el...aku malas nak kuarkan kepala ambik view blakang...hehehe...

niza said...

nana...nanti ye...bnyk sgt gmbr...pening nak pilih...uhuhuh...

niza said...

kak ze...meh dtg umah meh...hehehe...

CINTAMANISZ Lite said...

syiok kan gi langkawi...tiap2 tahun gi pun takpe..asalkan ada fulusnya...haha

niza said...

kak alona....tul kak...ni gi pun x abis meneroka 1 langkawi lg...harus gi lg...