sayang korang!!!

search box

Thursday, December 3, 2009

sepanjang perjalanan

dari penang ke klang pada hari khamis lepas...seperti biasa...kiteorg kan lawan arah...jadi tak adalah jem sgt...bukan lah tak ada langsung...ada...tapi tak lah panjang...jem pun sebab accident...ada 3-4 tempat gak la kiteorang nampak accident...tapi aku dan snap yang ni jek...

ngeri gak aku tengok...sayang sport rim tuh...uhuhuh...berlanggar dengan apa tak pasti lak aku...sebab mata tak melilau carik 'pasangan' myvi tuh...aku rasa penumpang dalam myvi tuh selamat kot...rasanyer la...

jalan nuju ke utara...peerrrgghhh...jem manjanggg...rasanyer raya pun tak jem seteruk tuh...maybe sebab raya dorang cuti awal kan...ni raya haji ramai2 pakat balik hari khamis tuh gak...tu yang jem leh tahan gak la...:D

sepanjang perjalanan tu aqil dan damia tak tido langsung...asyiklah dok main...gaduh...borak...soklan yg setiap saat dia tanya...ummi..bila nak sampai nih...penatla... :D excited tul dorang!!!aku smpai umah parents aku malam tuh dalam kul 11 lebih...

di waktu senja...kat area mana ntah aku tak ingat...'oren' jek suasana...

7 coretan:

MaMaSyAzA said...

memang pun jem...citer kwn yg balik johor ari tu..mmg jln jem teruk gilerrr..sampai dia terpaksa kluar highway ikut jln biasa...

Sitisifir10 said...

Kami raya kat kawasan sendiri due to kete rosak tak dan nak repair...so tak harung jem itu semuaaa...hehhehe

Hezesuze said...

alah ritu turun klang xmo calling2 ahkak yea...kalo idak bleh jumpa kan kan....

niza said...

mamasyaza...tul tuh...khamis tu ader call member dia nak blk kuala tganu...tghari jem gilerrr kat karak...tension dia...

niza said...

kak siti...oohhooo...tenang jek dok umah...hehe...

niza said...

kak ze...sorry la kak...bnyk agenda la kak...mmg x dan nak jumpa saper2...hehehe...

Precious said...

Malang tk berbau, kan!
Minta dijauhkan ler mende2 camtu!