sayang korang!!!

search box

Tuesday, July 7, 2009

akhirnye..

akhirnyer aku dpt gak gi mkn nasi ayam periuk besar...lalalalalaa....

gmbr yg lekat kat dinding kedai...

suasana di tingkat atas...

kedai dia 2 tingkat ye...kat bwh tu cam sempit sket...maka harusla cari port yg selesa sket tuk aqil n damia berlari2...masa aku smpai kat sini dlm kul 12 lbh...org x ramai sgt....

seperti biasa...harusla posing2 sket...

alamak!!muka aqil setengah lak...lg 1 kali mak adek!!!

haaa!!!baru ok...yg penting muka ummi cun...sgtla kannn...hahaha...

oohhooo...x ketinggalan...mak adek harus interprem...errr..single lg nih...tp naper mak adek tido kul 5 pg ye ari tuh...katanyer nak bg kata2 semangat kat seseorg...adakah???hikss...

kiri-nasi ayam panggang,kanan-nasi ayam dot mai,dpn-mihun sup...
air chococino ice blended ngn coke...aku nyer aku order latte ice(xder dlm gmbr)...tp cam kureng jek rasa latte dia...kurang power!!!x besh...

bg aku nasi ayam dia sedap la gak klu nak compare ngn CRS...murah pun murah dr CRS...CRS azab la mhl...uhuhuh...tp mak adek ckp nasi ayam kat mancongkam,sec 7, shah alam lg best!!!harus pasni aku blk klang lg wajibla tuk aku singgah disitu berdating2 ngn bie...ahaks!!!pastu singgah stall burger kwn aku...dpt la aku mkn burger resepi dia sindri secara percuma....kan abu kannnn....hehehe....

11 coretan:

MaMaQaYPo FaMiLy said...

BESAR sgt kah PERIUK nya sehingga di gelar begitu? :P

Gieyana said...

wei..masa ko order tue service ok ker tak?

neezareef said...

saje je membua org kelaparan

Na Shari said...

Yummy yum yum!

Oh, teringinnya nak makan ayam tu. Nasinya takmo..Nak ayam je. Hehehe

niza said...

mama~ntah la mama...x dan nak gi ke dapur intai...hehehe...

gie~masa aku gi tu ok jek...xderla lmbt sgt...mgkn masa kite geder2 tu org ramai sgt kot...

kak neeza~silalah gi mkn ye kak...hehehe...

na~nak ayam jek??bleh2...nasi bg hubby mkn...hehhe...

amizah said...

kat mana nie?? mcm best jerrrr...

el said...

woi ko pi ari tu...ko bkn nak invite aku msok dlm..berpeluh teman kt luo...udah lah no tepon kome pun teman xde..haihhh..
kalo x..leh mkn nasi ayam dulu...ko tau aku tgu deme..nk dekat 1jam..aku kebluran ..nk plak pg x mkn...kempis2 perot aku tau..hahahaha

nasi ayam dia mmg sedap..aku mkn nasi ayam dot mai ...hehehe

niza said...

amizah~kat byn lps,penang yang...

el~la ye ke...apsal ko x mintak ngn shiela no fon aku...sian ko...agaknyer masa ko nunggu tu aku ader lg dlm tuh...klu x dan jumpe ko...

CaMaRPuTiH said...

semcm jek nama kedai tuh. mcm besau bangat bunyinyer.

aku suka ns ayam hainan dr CRS. tp buat sdiri lg puashati. ngeeee....

niza said...

cha~nnti aku dtg umah ko..ko wat aku nasi ayam tau..hikhik..

zulindanish said...

mak ai..cam best je...terliur gak ni...kat sini pun ada kedai nama cam nih, tapi yg ala2 aje..hehehe....