sayang korang!!!

search box

Thursday, July 30, 2009

night market @ batu feringghi

uishhh...x abis2 lg misi nih!!!smpai aku sms ke watie dok tny maner nak carik!!

mula2 aku plan nak gi ngn kak intan-wife kwn hubby aku ari sabtu lps...tp memandangkan aku x arif bab jln nak ke BF tuh...makanyer...aku suh bie tunjuk jln ke aku ari jumaat mlm tuh kononnyer...hihhii...dah alang2 smpai kan...aku pun survey2 la lu kot2 ader...setelah jauh berjln...masih tiada hasil!!!uiiihhh geram sungguh la...mati kutu dah aku kat ner nak carik...last2 benda lain yg aku rembat...hehehe...dr blk ngn tgn kosong kan...:D

sib baik la aqil pangai baik mlm tuh...dia nmpk mainan2...dia sindri yg ckp...ummi..aqil xnak mainan2 tuh...see...aku x ckp ape2 pun...dia sindri yg ckp xnak!!!sbb aku dah set mind dia yg aku nak carik baju2 dia...:D:D

pastu dia nmpk lanchang ke org utara pgl??aku pgl beca jek...:D aqil sibuk nak naik...oklah...bg can la dia naik...sbb dia jd bdk baik kan...x jauh pun dr tmpt aku thn beca tuh ngn tmpt parking...dia charge rm10...abg tu siap ckp...klu pelancong dia charge rm15!!!pergghhh!!!bayangkan klu 10 org naik sehari...30 ari??pakcik kayo!!!tetiba jek kan terasa nak wat part time kayuh beca...;)

muka kepuasan!!

ikutkan bie x smpai ati nak naik...sbb dia sedar kan dia berat...hihihi...(bilalah bie nak transform jd bie yg dulu...kehkeh...) tp yg ni org muda yg kayuh...dia pun naik la gak...klu pakcik2 tua yg kayuh...aku pun x smpai hati...mau aku jln berdua jek ngn bie bg aqil n damia jek yg naik...

tp best gak naik beca nih...hehehe...

dlm keta aqil dok nangis sbb xder baju dia...sib baik dia cair ngn pujukan aku...hehehe...

11 coretan:

Mummy Dasy said...

hehehe mmg best coz kite duduk jek org lain yang bawak

Sidratul Muntaha said...

ahahhaha
can't imagine ler ur husband naik beca..
mengah dak tukang kayuh tu?

Sidratul Muntaha said...

ahahhaha
can't imagine ler ur husband naik beca..
mengah dak tukang kayuh tu?

zaza@mamaHanin said...

k.niza..dah lama duk berangan nk pi nite market kt batu feringgi tuh.. huhuhu.. aritu da sampai kat bt feringgi tu, tp keta punya la bnyak duk Q, hub takut sampai kepala batas lewat, so we all turn back.. next time kena g neh..

niza said...

mummy dasy~mmg best...ngn angin2 hembus di muka...syok jek...

ayu~hahahaa...mengah x mengah ku pedulik haper kan...klu mat saleh yg sebesar2 alam tu leh bwk..ni org msia yg besar sket jek..xkan x bleh kan...hihihi..

zaza~alalala...siannyer...try la gi...tp x advise bwk hanin skali la...sbb laluan dia agak sempit...ngn org ramai...yg ramai org2 arab nih...

iedaLUVsham said...

uishh..lame dah taknaik nih!! ;)

[-suziey-] said...

aku pnh pegi kt sini dulu...mmg panjang giler..best wooooo

MiJa said...

best nyer!harus jugak menuju ke batu peringghi ni..(semata2 nk naik beca..kehkehkeh)

shi3la said...

naik beca..uiii tinginn nyerrr..

shi3la said...

naper gambor kaburr nau nihh..

el said...

x sbr tgh hero bsor ko pki ape nti..hehehe