sayang korang!!!

search box

Thursday, July 30, 2009

damia demam

nilah rupa budak demam tuh...

dlm demam2 plus manja2 yg amat tu...sempat gak lg tuh dok ngacau abang wat homework...

esoknyer baru la nmpk ulser dlm mulut dia...trus bwk gi klinik...doc cek..kat lidah dia pun ader gak...alahaaiiii...siannyer...patutla dia xnak mkn....mesti sakit...dok minum susu jek...tu pun sib baik la dia masih leh nak hisap botol susu tuh...klu x...x tau la aku nak bg ape...sian dia...

tp skang...alhamdulillah...dah beransur baik...demam dah ilang...ulser tu aku x pasti sbb aku nak tgk dia x bg...nak suh gosok gigi pun xnak!!!ceehhh...kotor!!tp dia dah nak mkn nasi...aku suap nasi lemak ke dia...bnyk gak dia mkn...suka aku!!!

hapdet psl abah aku...abah aku masih di spital...bile leh kuar tu x pasti lg...skang mama aku bergilir2 jaga ngn adik aku...sian gak ke adik aku sbb terpaksa ambik EL seminggu nih...yelah...klu x saper nak ambik n antar mama aku masa siang hari tuk jaga abah...mlm adik aku lak yg jaga...along aku leh drive tp x se'expert' adik2 dia nih...hehe...lgpun along kena jaga anak2 dia lg...aku hrp abah cpt sembuh n dpt blk umah...aku tau..abah aku tu pun x suker dok spital lelama...uhuhu...ader ke org suke dok spital???;)

terima kasih pd korg yg mendoakan kesihatan yg baik tuk abah aku n damia...aku sayang korg!!!

10 coretan:

neezareef said...

merah bibir demam sian damia

rizz said...

cian dmam lak

niza said...

kak neeza~tulah...uhuhuh...

zh-ena said...

ciannya damia..harap cepat sembuh tau damia..

shi3la said...

alahai tak baik lagik ker demam menantu haku nihh..

~~ciklinn~~ said...

ala ciannnyer... semoga cepat sembuhh yer damia

Mama-Miya a.k.a MiuMiu a.k.a "Jedi Hopeful" said...

get well soon..

Mummy Dasy said...

ciannye dia... panas dlm he merah sekali bibir dia..

niza said...

rizz~mmg sian tgk dia...uhuhuh...

shiela~skang ni dah makin sht la sket...dont worry bebeh...ko jaga jek menantu aku tuh bebaik ye...

ciklinn~maceh dear!!!

mama miya~thanks dear!!!

mummy dasy~aah...merah bibir dia...

[-suziey-] said...

erk nape cam pnh baca n3 ni sblm ni..ualng tayang ke..ape pn smga cpt baik la ulser damia n ur abah pn sihat sprti sediakala..