sayang korang!!!

search box

Thursday, July 2, 2009

gathering @ titiwangsa

semua dah tau kan psl gath tuh...n ramai dah bloggers yg join gath tuh dah wat entry...aku jek kot yg lum wat entry...kehkeh...xper...kiranyer aku ni penutup citer gath la...bleh ke??hehe...

korg pun yg maner x gi n dah baca entry blogger2 yg lain dah tau la kan apa yg dah berlaku kat sana...so aku xyah la nak citer berjela...xder idea pun nih nak karang2...hihi..korg tgk jelah gmbr2 ni yg dr camera canggih adik ipar aku..ahaks!!!

banner yg disponsor oleh watie...

antara yg dtg awal...hehehe...

bergmbr dgn bloggers...mana yg dan jek nih...
maklumla cameraman aku dok berjln ke sana ke mari...hehehe..

masa yg ditunggu2 adalah makan...
bnyk sgt mknn...sedap2 blaka...

ayu cam nak marah aku jek gayanyer...uhuhuh...hehehe...

pas kenyang..kite beralih kepada sesi tukar2 hadiah...
rizz cabut dpt nama aku...
aku cabut dpt nama ayu...
pastu ayu bg semua bloggers hadiah...maceh ayu...murah rezeki ko...

bergmbr2 ngn cha n dina...

bergmbr beramai2...
masa ni masing2 x bersedia lg...dok riuh semua...hahaha...

ha..yg ni baru ok...

gmbr2 candid yg bie ambik...wajib la ader gmbr2 aku kan...hehehe...

aqeel tgh muntah...sian dia...mabuk tgk org ramai kot ye aqeel...hehehe...

suziey as an organizer kena bersoal jwb ngn dbkl...uhuhuh...sian ko yang...

hadiah2 yg aku dpt...thanks rizz n ayu...

ngn kak kasih...dia dtg nak ambik jeruk...blogger gak nih...
tp bila gitau psl gath ni..cam xder respon jek...hehehe...
wajibla kan ambik gmbr berdua ngn hubbyku...hehehe...

ape2 pun gath ni mmg happening n riuh!!!sonok sgtt...disbbkan aku ni kan seorg pemalu...(caya x??) maka aku x dpt nak beramas mesra dgn semua...wat ever pung....korg mmg best!!!

thanks a lot to organizer...kerna berjaya menjadikan gath ni 1 realiti...lenkali wat lg time aku blk klang lg tau...hehehe...yg penting muka masuk paper sinar!!!hehehe...

mmg meriah!!!

sorry to suziey...
metro x dtg...
saperla kite tuk dibuat liputan...
uhuhuh...

16 coretan:

~Firsya~ said...

waaaa,bestnye g gath nie,xdpt nak join aritue,sedayyyy...manis la muke u niza...

neezareef said...

kemain ngkorang bergathering..siap masuk paper lg..huhu..jelezzzz ya amat

sis_nita said...

dik..
akak kat telok panglima garang..
kalo dari taman sri andalas tu..
agak2 dalam 45 menet laa kalo ko tak merempit..
kalo ko besittt.. setengah jam dah sampaii..

niza said...

kiela~sonok kiela...xperla...xder rezeki..lenkali join ye...uishhh...jgn la ckp camtu...kembang2 dah tinger i...hehehe...

kak neeza~uhuhuh...harusla akak jeles....hikhik..apsal x dtg??kan johor cuti senin tu...mmg tau kak..xnak jumpe aku la tuh...uhuhuh...

El-Zaffril said...

lambatnya tulis pasal gath... hehehehe

niza said...

el...i polo the light la...hehehe...

rizz said...

so sweet moment hehe hope kak niza suke ngn rizz nye gift itew ekeke

CaMaRPuTiH said...

gambo tuan tanah jek byk nmpk? kekeke...

weh... pemalu pun tp best wooo dpt jmp real life tau. harap2 pasni ko x tutupla tong sampah ko tuh... aku nih byk jek sampah nk di buang. :D

niza... thanks ek.. ajak kt sama... jmp kita... n jmp yg lenlain!!! bestkan.

niza said...

kak nita~leerrr ye ke...dekat sgt dah tu kak...uhuhuh...

niza said...

rizz~thanks ye...suka!!!smpai berebut ngn damia...hehehe..

cha~thanks cha sudi gak ko nak dtg jumpe aku...tong sampah aku sentiasa terbukak tuk ko...hehehe...

mama tisya said...

niza yg pemalu...tp tgk kt blog mcm tk pemalu..jmpe live lain plak..hehehehe

[-suziey-] said...

wei jeruk betk xde ponggggg...kempunan aku tauu..seb bek gambo aku byk dlm tu..

niza said...

mam tisya~ahahaha...1st time jumpe kan cam segan la sket...hikhik...

suziey~ko gi slhkan hubby aku la...uhuhuh...ko x peknen kan??hikss..

mamadanish78 said...

bestnya korang dapat sama2 join gath ni...jelez nye..bila la gaknya mamaD dapat join gath mcm ni...mesti berst kan...makin bergelodak la nak update blog selalu kan niza....he2

mummYaeesh said...

ye..mmg uols ni pemalu kekdahnye!
wei nape yg k.ina bungkuskan i ada jek jeruk betik..ahaks!

Sidratul Muntaha said...

haah
niza mmg pemalu.
org pertama bertembung adelah dia
n thu2 cabut adiah dpt dr dia
hahahahhhaha
bu then
mati2 ingt niza ni bru kwin taw!!
tpi bile dh baca blog niza tu den cam tak cayo inilah mak pada dua org ank
hmm..
apekah rahsia anda?!