sayang korang!!!

search box

Friday, July 17, 2009

rumah kedua

ari ni aku nak rasmikan rumah kedua aku...<:-P<:-P<:-P<:-P

=D>=D>=D>

korang leh klik kat gmbr tu or gmbr yg sama belah kiri tuh tuk gi ke bloglist aku...n aku mintak tolong sesangat ngn korg tuk cek blog korg ader x dlm list aku tuh...klu xder tlg habaq mai nooo...n aku mintak maaf klu tertgl...mak lotih nak wat benda alah tuh...#:-S#:-S

aku hrp blog aku dah x seberat aku lg...:D aku hrp gak korg happy masuk blog aku...dan aku hrp gak lg yg korg suker baca citer2 yg aku paparkan dlm blog aku nih...klu x suker...aku redha...:-SS:-SS;) yg penting aku happy dpt berkwn ngn korg...:-*:-*>:D<

14 coretan:

momguess said...

yes mem!!!
akn ku terjah umh ke2 mu ituuuuu

neezareef said...

aku nk g cek ni..jaga2....

el said...

rajin tol ko buat 2 umah eh..syabas bete..kahhhh

[-suziey-] said...

uih ringan giler blog ko ni niza..melayang2 ha..ekeke;D

mama tisya said...

hah arini laju skit sebba uols dh pindah umh kedua...hehehehe..slalu lama gk tgu kdg2 hang...huuhuhuh

nasibaik blogku dh msk list :-)

atty's said...

happy gak dpt berkawan ngn niza..

niza said...

kak ina~maceh kak...hehe...

kak neeza~rasanyer x tgl...hehehe...

el~maceh2...hihih...

suziey~hahahaha...sabo jek...

errynn~hehehe...berdesup kan...

kty~sy pun suker dpt kenal ngn kty...bnyk ckp!!!best!!!

Hezesuze said...

haha ingatkan rmh kedua pe tadi...kikikiki

ok noted!

sis_nita said...

akak suka..
suka sangat2..

laju berdesupppp wooo..

Sidratul Muntaha said...

ok2
nnti den terjah uamh kedua ko ituw!!

rizz said...

xde dlm gmbo pon ahhaa

CuTeMiUt78 said...

okies... ada nama akak dah.. hik..hik..hik..

Yan said...

AIKK smlm cam ade komen kat sini.. mane p komen aku?

ct rahani said...

owh ok la dh ader umah kedua.. kiter nih nk buat x terbuat2 lg.. huhuhu..