sayang korang!!!

search box

Monday, July 6, 2009

sorry zai-~<@Mummy's n Daddy's Miera@>~

my dear zai...sorry sgt2 coz x pahsan awk ader wat 'special entry' tuk diriku...hehehe...terasa diriku dihargai...uhuhu...ni entry yg zai wat....

n3 ni dituju khas buat
neeza ~ pabila jemari mula menaip
ekceli mummy nak tanye beliau @ neeza..
di sbbkan mummy xbleh masuk blog beliau lah makanye mummy wat n3 khas ni..
mane tau kal0 ade sape yg boleh t0l0ng mummy nak wat camne gaya especially tuan pnye blog tersebut..
nak crite la ni ape kesahnye.. ben0nye mummy xblehla nk masuk blog neeza ni ..
klik je blog beliau dr link bloglist mummy, trus cross ke http://searchacross.com/
try plak dr search yahoo / google p0n ke situ gak.. trus taip kat address p0n ke situ gak..
haiyo00 udah penat mummy g jenjalan umah neeza ni..
baru je masuk umah neeza, tetibe je udah tukar kat utan plak..
.
cube kekawan mummy g blog beliau.. ade x sesape yg berjaya..
kal0 ade yg bleh lepas masuk blog neeza, tolong kasi tau mummy ae camne gayanye..?
maklumle mummy ni xcerdik tenet..

masa kejadian tu sy blk kg yang...tau blog prob pun dr kakakku terchenta,kak ima...selidik punye selidik mmg ader masalah blog link ke utan amazon...hehehe...puas la mintak tlg zura tgkkan gak ape prob blog nih...setlh ditilik n dibomoh,hikss...masih gak x dpt disetelkan...maka terpaksa tebalkan muka mintak pertolongan dr masviona n prebetsabu...maka settled la prob blog ku ini...

gmbr credit pakcik google..

untuk zai...terimalah permohonan maaf secara terbuka dr diriku untukmu...jgn majuk2 ye...n jgn serik singgah blog ni ye...cayang awk!!!tp lbh cayang ke miera n adi...hehehe....thanks for the entry...muaahhhh!!!!!

11 coretan:

mamamiera said...

owh.. dikau p0n wat n3 utk haQu jgk ke.cyglah kat henk0. cam nk nanges jek rasenye..
makl0mlah zai ni suam2 kuku je d arena blogging ni.. bakpe nye nk sorry2 neeza oii.zai xmarah p0nk..
bg saye blog neeza dah ok balik jd lah,bleh zai ng0mel2 cni.. zai xmntak tau neeza wat n3 khas utk zai.. susah2 ajek.. papep0nk maceh sgt2.. kire2nye n3 ni blehla mempr0m0te diriku yg suam kuku.. syg neeza.. tp lbih kpd aqil n damia.. kihkihkih.. ciplak ayat sape ae..

niza said...

zai~hehehee...ciplak ye...kuikui...

atty's said...

nasin neeza pasan..kalo langsung tak pasan..camno..hheh

sis_nita said...

huhu!
akak pon kan..
masa blog ko problemm..
bila masuk blog ko jerr..
akak menjerittt..
huhu!

naseb laa dah okeh dah..

masviona said...

:)...suka jugak bila tgk blog niza....pabila jemari mula menaip nih dah ok...hiksss

[-suziey-] said...

hahah..aku xsempt plak nk masuk utan amazon kt blog ko nih..sbb aku pn cuti blogging..ekeke:D

neezareef said...

tetiba aku perasan lak nama tu mcm ejaan nick aku..kekekeke

niza said...

kty~uhuhuh...harus benti berblog...hehehe...

kak nita~patut la terdgr2 suara akak jek...hikhik...

mas~hehehe...maceh ye mas..klu x kerna mas n prebetsabu...uhuhuhuh...

suziey~ekekekee...ko kan bz nak handle gath tu...

kak neeza~pahsannyer...hahahak...

CINTAMANISZ Lite said...

ha'ah laa..ari tu akak masuk sini pun jadi cenggitu. Nak komplen kang..takut akak punya online yg problem..hehe..

niza said...

hehehe...klu akak ader prob nak masuk blog sy ni gitau la ye...

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女