sayang korang!!!

search box

Friday, July 10, 2009

meaning??

apa yg si damia buat nih??

:-O:-O:-O isap ibu jari kaki??!!!
ape maksud semuanyer nih???damia nak adik ke??

#:-S#:-S#:-S kujat ummi!!!
dah x cukup jari tgn ke nak gigit kuku tuh damia???smpai kuku kaki pun nak gigit gak!!!!~x(

31 coretan:

momguess said...

nk adik lahhh tuuuu
dah bagi hint tuuu
walaweyyyyy

Gieyana said...

hahahah...cepat buat adik utk Damia!kahhhh...

~ Mula2 igt dia korek idung ngan kaki tue..hahahaha

mamamiera said...

tu meknenye dia nk adik..
@ dlm pey0t neeza dah ade adik damia.. konpem! zai dlu camtu lah..
miera baru 5bln dah gigit jari kaki.. tensen tau zai time tu x sedia tp mmg bt0l2 ade bb dlm pey0t..

CINTAMANISZ Lite said...

huhu..hantar aje dia masuk kelas gimnastik..

psst; dah tue cenggini kalo nak exercise cenggitu (bukan nak gigit kuku..hokeh!!hehe)..mak aii sakit peha akak..ngeh2

Sidratul Muntaha said...

org kata
klu isap ibu jari kaki mmg ye kot?
tak thulah
hihihi

Jiji said...

hahahahah best apaaa gigit kaka. Apsal ye org tua tua kata kalo gigit kaki nak adik? apa significantnya ehh??

~mamazahra~ said...

comel jek damia isap ibu jari kaki :P
mmg dia nak jd kakak la tuh, niza..hikhik =)

MaMaQaYPo FaMiLy said...

hhmm... dah ready ker nak preggy kembali? :P

iedaLUVsham said...

aiyakk!! nak adik tuh!! bersedia!! hahahha!!! ;)

el said...

wakakakakaka...harus ummi ko buat pojek nk dpt adek ni..kahhhh

ke ummi ko x potong kuku dek..heheheh saboje lahhh

mama erfan said...

HAHAHA damia nak adik ekk.... da boring main2 ngan abang ke....

neezareef said...

haaaaaaaaaaaaaaa...damia pn dah bg hint2 tu dia dah ready nk jd kakak tu niza...

eh dulu pn aku gigit kuku jugak smpai mak aku sound kuku kaki x mo gigit skali ke

rynas said...

wah..wahh ada makna tersembunyi dan tersirat tuh baik cepat2 cek ntah2 dah berisi dah wakakkakak...
masa akak dulu nak dapat anak kedua durrani mmg hisap kaki. bila cek2 tgk dah 2 bln pegnen. yg kedua ni fahim sellau juga hisap jari kaki, ttp tak der pegnen plak...kdg2 kebetulan saja.

~~ciklinn~~ said...

miahhahhahahah dia nak adikkk weih.... cepat ko buatkan..... hahahhaha

ibu_umairah said...

adakah berita menarik nie?pepatah org tua rkata,ank kalau hisap jari nie nak dapat adik.........

tengok damia bersungguh betul....hee.heeee

Syasmeen said...

kalu ikut kan kata org tua2 hisap ibu jari kaki tuh maknanya nak adik tuh hehehhe...lgpun damia dah besar blh lah tu bg adik hehheheh

rizz said...

wahh geget kuku lak hehe

sis_nita said...

lorrr..
konpommmm..
damia nak adik..
hakhakhak..!

niza said...

kak ina~nahi nahi nahi!!!!

gie~saing ngn ko lah....hhehe

zai~ni confirm xder sesaper dlm perut nih...hihih...

kak alona~terpk gak nak masukkan...tp nnti2lah..hehe

ayu~confirm tak!!!

jiji~wallahualam...

mamazahra~yg pasti mmg xder adik tuk damia skang...hehehe...

mamaqaypo~eerr....ready kot!!!hehehe...

ieda~bersedia berkhidmat..hahak!!

el~minggu dpn aku watla...hahaha...

mama erfan~hihihihi...boring main ngn abg leh main ngn ummi lak...

kak neeza~ooo damia ni ikut pangai akak la nih...ish!!!

kak rynas~akak tu kebetulan kot..sy ni confirm x!!!

ciklinn~aku coti2 msia la...maner leh wat!!!hakss...

ibu umairah~confirm tak!!!heheh

meen~tunggu damia free diapers lu la ye...hehhe..

rizz~mmg damia suka sgt gigit kuku!!!

kak nita~xdernyer kak!!!!

masviona said...

hehehe...sian damia tuh dah nak adik dah tuh..hehehe cepat2 proses...wakakaka

zue_annie said...

org kata hisap ibu jari kaki tapi ni gigit ibu jari kaki hhhahahah..dahsyat2

niza said...

mas~cam terdgr2 avin damia ckp nak adik gak la...heheheh...

zue~hint2 nak dpt kembar kot...hahaha...xderla...

CaMaRPuTiH said...

sebijik cam Dina weh... dia suker giler isap ibu jari kaki n at the same time dia dok gigit2 kuku kaki tuh gak.

kalo org tgk mummy and dia yg tersipu malu! kikiki...

mamadanish78 said...

hahahahaaaa...
damia mmg dah bg petunjuk dah nak adik....
hahahaa..lawak la pic damia ni...
nak tunggu jugak danish wat aksi mcm ni...tp takde pun...uuhhuuu...

mama uzma said...

nak adik la kak...
hahaaha...ok apa...??

ni mesti kes mama dia potong kuku x btui2 pendek..tuh dia gigit tuh..hihi...
dasyat anak akak ni ekk...

U-jin said...

x lamo lagi dpt ler tu..hihiks..tahniah

CuTeMiUt78 said...

eh.. petanda tu.. hik.hik..hik..hik.. :D

Yan said...

berapa lame ko simpan kuku kaki dia smpai dia nak gigit sendiri ni???

niza said...

cha~hehehe...dina tu mmg patut pun kena ader kwn....

mamaD~aikk...dah nak tmbh ke??heheh...bagus2!!!

mama uzma~dah habit dia gigit kuku...sok2 kang kuku ummi dia..dia mintak nak gigit...hehehe...

ujin,kak rina~xder maknanyer....hehe...

yan~cessss...xder keje weiii aku nak simpan kuku dia...heheh...

MaMa aYiN_FaSHa said...

kekekke..compom nk adik..cepat umie oiiiiiiiii...damia nk adik nih!!!!

niza said...

ieda~x dgr!!!x dgr!!!!hahaha...