sayang korang!!!

search box

Tuesday, July 28, 2009

birthday party

citer agak basi la sket...tp aku x pedulik...nak citer gak...;)


zura ajak aku gi umah kakak dia...ader bday party anak buah zura kat bertam...mula2 aku x sure lg nak gi ke x...sbb ari sabtu tu bie kena keje...replaced tuk raya...so bile bie blk keje tuh...tny bie nak gi ke x...bie pun ckp ok...cargas bersiap....nak dekat kul 6 baru bertolak...smpai umah kakak zura dlm 6.30 ptg...sib baik mknn x abis lg...klu abis...ku nak nangis hentak2 kaki kat umah kak ina tuh...:D


punyelah gigih mak zura masak dr umah bwk ke umah kak ina...bagus makcik!!!nnti sy order... makcik bwk gi umah sy plak ye....:D mee kuah ke zura nama dia??ku kelupaan...hihih... sedapp!!!tingat lak mama masak mee kuah nih....uhuhuh...


aku dah abis mkn...gie pun smpai...dan la borak2 jap ngn gie...cuma zue jek x sempat jumpe...apsal ko blk awl zue??:D

gie...ku cilok ye...

zue...silalah berjeles tgk gmbr kami ni ye...;)

13 coretan:

Gieyana said...

kekek..ko cilok psl gmbar aku cantik tue..hahaha

~ ko pegi JJ lepas tue..aku pong jak hubby pegi...:D

[-suziey-] said...

wei dh basi ler..ekekek:D amboih jeles aku korang bergather2n i..

CaMaRPuTiH said...

aih... aku dh tau dh before ko citer... dorang citerkan. :p

zura@iwan said...

yup mee kuah la...kekeke

niza said...

gie~dah camera ko mhl...mestilah cantik...hehehe...

suziey~haku x pedulik...heheh...

cha~yelah tuh...hehehe...

zura~ye ye...mee kuah....hihi...

CuTeMiUt78 said...

wah.. sakan korang ya :D

zue_annie said...

uitt aku ingat aku ja lmbat papar citer bday tu upanya ko pon sama..aku baru nak load hahhahha....

uitt mmg arr jeles lama x jumpa hampa..asyik2 jumpa zura ja kihkih

aku kna balik awal sbb mai ngan parent aku la..tu pon sejam gak dok lepak sana

niza said...

kak rina~hehehe...bkn slalu dpt jumpe...tp ngn zura tu ari2 jumpe...hehehe...

zue~ni ko nak ckp ke aku yg ko dah boring ye jumpe zura???xper2...aku x bocor rahsia nih...hahaha...

sis_nita said...

cantik sofa ceklat tu..
mak akak kata kalo sofa rupa cenggitu sofa maharaja namanyerr..
huhuhu!

mama tisya said...

salam..


pls vote for me di http://sereniety.blogspot.com/ utk Breastfeeding Photo Contest 2009 tq..my code BPC20 - Aimi Shalfarina aka mama tisya

ibu_umairah said...

basiii2 pun boleh buat membaca juga!!!!heee.heeee

neezareef said...

cter basi!!!!
x kesah janji ko hapdet

niza said...

kak nita~sofa maharaja???hahaha...

errynn~orait!!!

ibu umairah~hehehe...thanks ye sudi gak nak baca...

kak neeza~tul kak..janji berhapdet!!!hehhe...