sayang korang!!!

search box

Friday, July 17, 2009

hari yg boring

ari ni ari jumaat...cam la korg x tau kan...hehehe...aku boring lak rasa ari nih...nak wat keje cam 'M'...lgpun keje x urgent kan...tu yg dok bertangguh...;) nak key in payment voucher (PV) pun x sume PV dah ader...ader kat zura sket...kat warehouse sket...sume tunggu empunye cek tu collect cek...jd sbbkan 'M' tu maka aku pun malas nak key in sambil cek cashflow...:D

sok bie kena keje...replace tuk raya klu x silap...then ptg kul 5 lbh pas bie abis keje kang baru la kuar nak gi cari susu anak2 nih...zura ader ajak gi umah kakak dia..ader bday party anak buah dia...tu pun aku x sure lg nak gi ke x...tgk keadaan semasa ye nnti zura...klu sempat i terjah...klu x..u kem slm la ngn kakak u ye...:)

skang ni aku tgh nunggu kul 6 tuk balik!!!lmbt lak rasa jam ni bergerak...uhuhuh...sejak YM cam @#!%$&^* aku rasa cam kekurangan jek hidup aku setiap hari...leh x gitu??hihih...

sbb tetiba aku rindu lak ngn 'adik badik' confy aku...lama sesgttttttttttttttt x berconfy ngn dorg...kak ima...akak rasa x camner sy rasa???sbb ym kite ngeng ke sbb dorg jarang online??


adik badik confyku...

aku bkn rindu ngn korg tau...rindu nak berconfy jek...:)) korg mesti rindu kat adik korg ni kan...;)

tetiba dorg jd glemer kat blog aku kan...hihihih...muncullah wahai kakak2 n abang2ku sekalian...rindu nak bergurau kasar ngn korg...rindu nak nyakat korg...rindu nak baca citer korg...rindu nak baca bebelan korg...rindu nak geder2 lg...lama kan x jumpe...uhuhuh...persoalan aku...sejak bila lah korg ni tetiba bz kan....:))

10 coretan:

bangibookseller said...

Sila kunjungi http://bangibookseller.blogspot.com untuk mendapatkan buku2 bacaan dlm B. Inggeris untuk sendiri atau anak2... Childrens books, Harry Potter, John Grisham, Stephen King, Meg Cabot's Princess Diaries, Sidney Sheldon dsbnya... Semua harga negotiable T. Kasih...

~~ciklinn~~ said...

hihihhiihihihihih hidupmu mu sunyi tanpa YM yerk...

Yan said...

aku gaknye sebab sabtu ni dah mik cuti (supposed keje) so arini aku dah malas2.. buat kejepun leh berangan2.. heheh

el said...

tu smur adek badek ko ke niza????

zh-ena said...

guna facebook la niza

atty's said...

ye le niza..kty nya ym pun cam problemo..jew..nie..awat tah ..

[-suziey-] said...

wah wah..nape xde gmbo aku..xrindu aku ke..wakakakaka:p sila mintah:p

mummysya said...

YM mmg cam !@#$%^^&*(

asyik dc jer.....

neezareef said...

wah..tunggu waktu balik keee

kasih nash said...

Salam yang.. akak now bz menggunting kain.. tempahan utk raya.. kang tak siap sian diorang tak pakai baju baru pagi2 raya nanti.. nak2 orang kat Penang tu.. huuhuu... dah la nak cam baju perantin.. kik..kik..kik..
Blog sendiri pon dah lama tak masuk.. tak dan.. kalau online pon ada benda nak cari/buat.. check emel ke.. yg lain2 tolak tepi dulu..
Ok za.. akak harap awak sehat2 selalu.. bahagia ngan abie & anak2.. sambil tonton plasma tv.. hiihii..
sayang selalu..