sayang korang!!!

search box

Tuesday, July 7, 2009

di bus stand

pas mkn nasi ayam periuk besar tuh...kami trus nuju ke bus stand sg nibong coz mak adek dah nak blk shah alam...bus kul 2 ptg...tp dtgnyer 2.30 ptg...pastu kelam kabut lak coz ader yg nak ke shah alam...ader yg nak ke kl...sbb no plat bus yg nak ke kl n shah alam tu sama...2741...bleh gitu?? bas gerak dlm kul 2.40 ptg...sementara nunggu bas smpai tu...:D meh kite saksikan...

aqil n damia mmg x reti dok diam..n sgt x takutkan org...ikut suka dorg jek nak wat per...uhuhu..

bila ckp dok kat mak adek nak ambik gmbr...tgk tuh...ni namanyer kona posing baring...

me with dek ebah...

tgkla damia tuh...kite peluk tubuh dia pun ikut gak!!!

motip pandang bwh??hehe..masa ni aqil n damia sedang memeluk kaki ummi n mak adek dorg... alasan??x bg aku ikut mak adek...siap nanges lg...

sesi tazkirah ke aqil...dia tgh nangis sbb aku ckp yg aku nak ikut mak adek blk shah alam...nangis2 nak ikut aku...jd gunakan peluang tuh tuk memberi sedikit nasihat kpd dia...;) adakah nasihat aku tuh berjaya dipraktikkan oleh aqil??:-SS

yg ni plak scene jgn tinggalkan aku!!!uuwwaaaaa!!!!
damia dok meraung kat situ bkn sbb nak ikut mak adek...sbb dia nak naik bas....perlukah aku pasni blk klang naik bas???ohh!!!tidak!!!

disbbkan kelewatan bas tuh...maka aku pun terlewat tuk gi berjumpa 2-3 org...smpai ader org tu blk dah....sampai ati tok xnak jumpe aku...sedih aku tok....uhuhuh....

20 coretan:

sis_nita said...

dah lama akak tak naik bas..
kali terakhir naik bas..
tahun 2001

lama gilerr ahhh..

hehehe!

rizz said...

alolo nanges la pulok si tecik ehhe comei jehh

zue_annie said...

hehehhe..sian ke aqil ingat ko betul2 nak g naik bus tu hikhik..

nasihat apa ko bg?

Gieyana said...

WEI...bgauihhh punya! anak dara ko posing BEST erk..siap2 tiru ko lagi...hehehe
~ Seyesss..ari yg kita gather2 tu pon mood aku kureng sket..psl rush giler..huhu

neezareef said...

alalaal syedih ya kena tinggal...

tehais said...

dia tak penah naik bus ka?hehehe

masviona said...

bagus niza pandai amik peluang nak bg nasihat kat anak...good²...:)

niza said...

kak nita~perrghhhh..gila lama...xper kak...nnti akak naik bas benti kat jusco ye....leh shopping2...hehehe...

rizz~hehehe...sedih x dpt naik bas...

zue~ape nasihat aku bg??aqil jgn noty2...kena dgr ckp ummi n abie...bla bla bla...hangguk jek dia...hehehe...

gie~damia tu mmg suka niru gaya n ajuk ckp org...geram jek kdg...heheh...xper2...sian ko kan...aku pun lmbt gak smpai...

kak neeza~bkn sedih kena tgl...sedih x dpt naik bas kak...uhuhu...

tehais~lama nyepi dek...nyorok maner??hehehe...maner la penah naik bas dak kecik tuh...sabo jek....

mas~harus guna peluang yg ader tuk mensaiko dorg nih...uhuhu...

Mummy Dasy said...

harus bawak diorg naik bas
nnt macam DASY kejakunan yg amat

niza said...

aqil dah penah naik bas masa kindy dia wat lawatan ari tuh...damia tu jelah...nak bwk dia naik bas??uhuhuh...lum bersedia...

CaMaRPuTiH said...

ko nih selalu betul la kasi nasihat guna cr gitu. cian aqil tau.. nasib la aqil dpt umi gini. hikhikhik...

#aku nk tiru cr ko gak la. ngeee....

Yan said...

seb tak salah naik bas..

umah aku bas lalu lalang.. tiap kali lalu.. mesti tunjuk2 kat Qis.. tp dia tak penah lg merasa naik bas.. aku yg dah naik muak naik bas.. haha

Yan said...

alaa penat aku taip.. ilang plak komen aku tadik..
ermm anak akupun jakun dgn bas.. wlupun hari2 tgk bas lalu depan umah.. duk tunjuk2 jek..
aku lak dah muak naik bas...

[-suziey-] said...

hahhaaa..hope brjaya la dipraktiskan nasihat itu...ekekk:D
naik bas balik kalng jimat wei:p

niza said...

cha~hehehe...tu jelah peluang yg ader...klu nak pgl dia...dok diam2...ummi nak bg nasihat nih...mmg xdernyer la....

yan~aku pun muak naik bas...hahaha...

suziey~klu sorg jimat la...klu dah 4 org baik blk naik keta...bknnyer ader rate tuk bdk2 pun...

CINTAMANISZ Lite said...

Niza; dok Balik Pulau ye..

CINTAMANISZ Lite said...

Niza; dok Balik Pulau ye..

mamadanish78 said...

uiks?damia cute sangat peluk tubuh mcm mama dia..hahahahaaa...

mummYaeesh said...

hahaha lawak la diorang ni..mcm2 hal..sorang nangis takut kena tinggal sorang nangis sbb bas tinggalkan dia..woohoo!

cuba uols lintas jln dr stesen bas tu..tu la uma auntie ahkau..woohoo

niza said...

kak alona~aah kak...dok balik pulau...

mamaD~hehehe...tq...

watie~ooo ye ke...tp dah jd umah lama bkn ader unty ahkau pun...hehe..