sayang korang!!!

search box

Monday, July 13, 2009

syoknyer!!!

ari sabtu tu aku sedar2 dah kul 7.30 pg...cuti2 msia kan...leh la bgn lewat2...;)

pastu aku dok dgr tv terbukak...dgr suara bie...dlm hati...uiksss!!x gi aiport lg ke??smlm dok kata nak kuar seawal 7 pg...ke dorg ni tertido lg...dorg plan nak kuar awl coz bie nak bwk bob gi breakfast maner ntah...aku pun bgn la cpt2...capai tuala jek tutup kepala...jenguk kat luar...laaa...dah bgn...apsal x gi lg???rupanye2 flight bob delay daaa...sepatutnyer kul 9.20 pg...skali kena delay pukul 10.50 pg..patutla berlenggang2 jek dua sahabat nih...sib baik gitau awl2 nak delay...klu dah smpai sana mau melangut menunggu...cam aku dulu...:-S

credit pakcik google..

ari sabtu tu kiteorg seharian dok umah...sbb dr pg smpai ke mlm hujan jek...non stop!!!dlm hujan2 sejuk2 tuh aku tetap xleh nak tido lena siang2...stakat landing2 jek...:( boring plak rasa...tp biasalah aku kan...maner leh dok umah jek...mesti nak kuar gak...tp xlah kuar jejauh...stakat dlm balik pulau tu jek...dlm hujan2 tu pun totap kuar...o:-)

cuma gi beli laksa janggus jek...pastu aku gi gunting rambut...:D blk umah ngadap tv lg...

credit pakcik google..

9 coretan:

zh-ena said...

hujan2 nie syorkk dpt tido :D

neezareef said...

pengelat ko sokmo crdit kt pakcik google

Jiji said...

laksa dan otak udang@!~ nyummy@!~

niza said...

zh-ena~mmg syok tido hujan2 nih...tp payah tul nak lelap...uhuhuh...

kak neeza~hehehehe...asst sy kan pakcik google tuh...

jiji~klu mkn kat situ leh la campur ngn otak udang...mmg sedap!!!

Gieyana said...

hahaha..hujan mmg best tido...aku tido seharian smpai rini mcm biol jer rasa!hahahaha....

sis_nita said...

laksa janggus ..?

ehhhh! laksa apa tuhh dik..?

speselnyerr nama..

rynas said...

agak2 laksa yang niza makan tu sama tak cam dlm pakcik google tu??

[-suziey-] said...

wa skang ni dh jadi cam maria dh..jln2 cari mkn..wei nnti aku p penang bw aku daln2 tempat mkn yg best

niza said...

gie~terlbh tido la tuh...hehehe...

kak nita~nama jek laksa janggus sbb kedai dia kat ngn pokok janggus...xder pun janggus dlm laksa tuh....

kak rynas~rupa tu aderlah...hehehe...

suziey~bleh2...no prob!!!