sayang korang!!!

search box

Thursday, July 9, 2009

kali kedua

ptg semlm masa ambik aqil n damia...skali lg...muka aqil bermake up...kali ni nmpk tebal sket make up dia... :D mgkn semlm ari yg btul2 tuk ambik gmbr tuk banner n flyers...yg ari tu rehearsal kot... :)) tp kali ni bila nak ambik gmbr dia...dia cam eeeee..x kawser la aqil nak lyn ummi nih... tu pun bile aku ckp ummi nak masuk blog...barulah dia nak senyum...[-(

lipstik kilat..pipi merahnyer...yg penting rambut terpacak!!!B-)

bila nak ambik gmbr kali kedua...dia dah rupa gini...

mmg dia dah x kawser nak lyn...:)) masa ni aqil ckp...ummi...aqil xnak lipstik...cpt la ummi..
umminyer pun cpt2 la ambik tisu lap...tu pun agaknyer dia dok berasa lg ader lipstik kat bibir...smpai mulut xleh nak tutup...muncung jek...=)) sebenarnyer aqil tuh dah x thn nak minum susu...cam la ummi x tau...:-P aqil ni kan...pantang naik keta...mesti nak botol susu...pdhal naik keta gi kuar kejap jek...sebok nak susu...nak susu....~x(

smpai umah aku trus mandikan dia...tp make up tu xleh lak nak ilang sepenuhnye bila basuh ngn air jek..aku pun suh dia tutup mata..tutup mulut...sabun muka dia guna buih mandian dia...;;) setel!!!trus dia dok kejar ke botol susu dia n minum susu ngn tenang...:D

20 coretan:

mama idzareef said...

dak laki camni la..nanes2 takmo liptip.. kalo girl pantang di sua kann.. hehe

niza said...

btul...klu damia tu tadah jek muka...heheh...

CaMaRPuTiH said...

umi aqil ni kan mmg bloger tergar gilos ler smp kenekan aqil gitu. cian aqil tau. niza weh... awatla ko gi basuh ngan sabun muka budak tuh... org sapu dulu dgn baby oil ker hape ker xdela ko kene tonyoh muka dier. cian aqil. xpela aqilkan kita maapkan jek umi mu itu.

niza said...

cha~aah kan...x terpk lak aku nak guna baby oil...hahaahaha...

zue_annie said...

ha'aaa tul tu napa la ko x guna bby oil hikhik...

sian aqil tapi ttp comel gitu awchhhh hahhahaa

Haizales said...

budak2 skrg advance sgt kan...tau plak blog tu ape...hehehhehe..

dear, ensem betul ur son ni...ramai peminat nnti dh besar ;p

Madam Agni said...

cian kat shin chan... :p

Salam,

Kami merupakan pekerja2 dari sebuah kilang di Shah Alam, Agni Energie Sdn Bhd yang diberhentikan secara besar-besaran tanpa pampasan dan gaji.

Majikan kami merupakan sebuah syarikat multinasional yang sedang cuba melarikan diri ke luar negara.

Bantulah kami untuk mendptkan hak kami.

Kami perlukan trafik dan follower untuk BLOG kami.

Bantuan anda amat2... tersangat2 diperlukan.

http://agni-inc.blogspot.com

ct rahani said...

encemnya aqil rambut terpacak gitu..

Hezesuze said...

mmg ko da sengal la..apsal anak bboy ko g bubuh lipstik..adoyaiiii!!!

sis_nita said...

pipi merah tuu..
hai aqil..
acik pon tak berapa reti nak pakai pp merahhh..

U-jin said...

kih2....aqil2...yelar..kan boy mana buleh sulek2...nanti x macho..hhihiks..

niza said...

zue~ko jgn la awwcchhh2 gitu...uuhuh..

haizales~caner x tau klu dah ari nmpk 'keje' umminyer...hhehe...tq2...hehehe

madam~orait!!

ct~hahaha...maceh...hiks..

kak heze~bkn ku kak...cikgu dia wat sbb jd model tuk banner n flyers kindy dia...

kak nita~umminyer pun x reti kak..uhuhu...

ujin~skali ni jek...pasni no no no...hehehe...

MaMaQaYPo FaMiLy said...

hehe.. Tomey nyer Aqil bermake up.. hehehehehehe...

rambut pun ROCK baby!!!

mummYaeesh said...

hahah..lawak..mulut keras jek terbuka..woohoo..
confirm jantan sejati aqil ni..ahaks

el said...

ensem betul aqil ni...heheh apa kes pki lipstik ni awat damia x pki...huhuhu anak kecik ni pun tau pls blog eh...terer2

zh-ena said...

cute jea muka aqil ngan bermake up semua..sempat bg pose lg tu :D

Yan said...

hahaha kesian ko dia... dia tak suke..
tu baik..
jgn dia suke..
smpai ke beso kang haruu

neezareef said...

sian dia umi dia saje la tuh...

Sidratul Muntaha said...

sengal jugak hang ni niza oii!!
lebih kurang ayu gak ler
klu tgk blog ayu
cari jer entry ade tulis setot
mmg sengal mengejarkan ank lelaki ni
hahahhaha

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. rimas dia bermake up2 tu.. :D