sayang korang!!!

search box

Tuesday, July 14, 2009

rm100,000!!!

sabtu mlm spt biasa...harusla tgk jangan lupa lirik...

hebat budak nih...nana kot nama dia...

muka2 berdebar...mane taknyer...rm100,000 tuh!!!tanpa ada talian hayat lg...

jihan n aznil pun dag dig dug...

lirik lagu yg berjaya memberi nana rm100,000!!!

semoga niat dia tuk membawa family dia mengerjakan haji tercapai...tahniah!!!

20 coretan:

Gieyana said...

tp kan..masa aku tgk dier menari tue buruk bebenor..kahhh! jahat aku!

~ Siap aku tanya hubby lg..kalau G gemol camni ok tak? hubby said NO!!hahaha

iedaLUVsham said...

ieda pon tgk gak ari 2, dasat tol bdk comel ni!!! rezeki dia, alhamdulillah...hehehhe!!!

p/s: beshhnyer kalo dpt rm100,000/=...hehhehe

[-suziey-] said...

kbtulan aku pn nengok episod nih..mmg power la dia..wlaupn saiz dia camtu tp dia jenis happening..xkesah ape org nk kata..mmg kaki karaoke..senang je bw balik rm100k tu..syiok btol

Anasfadilah said...

ada gak tengok minah ni nyanyi..selamba je dia kan..siap menari semua..menag RM100000! sape nak bagi

lagu last dato SMS,nasib dia benti..

sis_nita said...

akak pon nengok gah masa nehh..
bila lirik tuhh sumer ijau..
akak lak terlompat2 suka..
hahah!
excitedd sungguhh..
yerlaaa.. rm100k tuhhh..

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

slalu takdan tgk ni..bestkan tgk org dapat duit sng..

kalo yana nyanyi lintang pukang daa..

zh-ena said...

mak aii kira nies yg pertama dpt RM100K kan..mmg byk tu..

anne_nurqaseh said...

100 ribu beb..kasi gua.. kawen tros.. hihih.. beshh tuu!!

neezareef said...

aku pn debo2..tp aku pn main sama...aku tau mmg btl dah lirik tuh...legaaaa kan..

aah nama dia nama..dia sore sedap..lagu lama2 masuk je ngn sore dia..

taz said...

fuhh! hebat tu. akak bile nak masuk? hehe

KasiH said...

bila niat tu baik...kesudahan jugak akn baik...tahniah utk dia...

sue's blog said...

kite pn tgk..sempoi gle si dak nana tue..xsangka dpt RM100,000..

masviona said...

syoknya nana nih....senang2 je dpt rm100k...pastu suara dia nyanyi pun best giler

~mamazahra~ said...

alamak, kite terMISS la episod yg neh...
gi kenuri kawen...
hope dpt tgk ulangan nye... :P

jemarisepi said...

akak pun ader tgk nana ni kat Jangan Lupa Lirik..mmg class ingatan dia...akhirnya menang juga...tahniah lah...
TAPI
terpk juga akak,adakah kuat nya hafalan dia pada surah yassin & al-Fatihah..huhhhhhhhhh...
INSYALLAHHHHHH....

niza said...

gie~bnyk yg aku tgk...org bdn besar ni selain suara best..klu dorg nari...mmg cantik tau...x reti aku nak explain...hehehe...

ieda~rezeki dia kan...kite tumpang sonok...

suziey~tul tuh...suara dia pun not bad gak...

erni~aah kan..klu dia kunci lagu s.m. salim tuh...uhuhuh...haru....

kak nita~hahahaa...jap kak..ku bayangkan ko lompat kak...hihiih...

yana~hikhik...ku pun sama...wat lirik sindri...hehehe...

zh-ena~yup!!cipta sejarah...paling tinggi dlm JLL...

qaseh~hahahahaa...sok gak kawin kan klu dpt kan...hehehe

kak neeza~mmg kak...lagu ape pun kena jek ngn suara dia....

taz~klu akak masuk awk jd pelampung akak la ye...kehkeh...

kasih~alhamdulillah...semoga impian dia tercapai..

sue~mmg dia ni jenis berani mati la klu dah yakin tuh....

mas~mmg mantoppp suara dia...

mamazahra~xper2...ari sabtu nnti ader ulangan...hehehe...

kak laila~wallahualam...

CuTeMiUt78 said...

tgk gak..bestkan dia menang beso tu.. rezeki dia

zue_annie said...

ALANGKAH BGUSNYA KITA YG DPAT RM100K TU KAN HIKHIK

mama tisya said...

hah rmi org ckp die dpt 100k..tk sempt tgk..kena tgk ulangan ni...tp takat ni die la peserta yg dpt paling byk duit

mamadanish78 said...

wah...siap ada n3 untuk si budak ni lagi...wakakaaa
nana tu kena bg sikit komisyen kat niza ni...sbb n3 ni...ekekeee..
mamaD pun rasa teruja jugak lah...masa ni...
haiii...klu la kita dpt duit sebanyak tu...nak buat ape ek???
hrp2 nana tu g slimkan badan la lepas ni kan..wakakaaaa...