sayang korang!!!

search box

Monday, July 27, 2009

terima kasih


aku nak ucapkan terima kasih pd semua yg telah mendoakan kesihatan abah aku n damia...hanya Allah yg dpt membalas budi baik korang...

pg td abah aku gi scan kaki dia tuk tgk ada darah beku ke x sbb kaki dia bengkak...aku pun x tau caner kaki dia leh bengkak sbb asal bdn dia panas smpai gigil2 jek...tetiba kaki bengkak lak...tp still boleh jln...slow jek...aku hrp result tu x merisaukan kami sekeluarga...

damia lak demam dia dah kurang dah...cuma dia xnak mkn!!!sbb ader ulser dlm mulut dia...bile suh mkn damia ckp sakit mulut...even aku wat bubur pun dia still xnak mkn gak...eerrmmmm...makin kecik la anak aku sorg nih...gosok gigi lagilah dia xnak!!!bucukkk!!!

citer psl aku anak beranak tu nnti2 lah ye...aku lak tetiba xder mood nak hapdet blog...:-SS:-SS

12 coretan:

CINTAMANISZ Lite said...

Bersabar laa Niza. Ini semua adalah ujian kehidupan. Semoga Damia menempuhnya dgn penoh kental.

Semoga abahnya cepat semboh..InsyaAllah.

Gieyana said...

moga2 abah ko cepat sembuh yer...
Kesian budak kicik tue x mo mkn...:d

neezareef said...

tk ur time niza..slow2 update...

sis_nita said...

alaaa..

sesama dik..
kita kan kawan2..
ni ari ko..
sok lusa ari akak lak..

dah dah..
jgn sedeh2 yerr..

mama idzareef said...

alahai cianye damia ade ulser.. kita yang tua ni pn tak tahan ulser kat mulut kan.. niza g farmasi la beli ubat utk ulser.. saya kalo ulser sellau pakai ubat tu..tak sakit sgt.. 2 hari je dh ok..

POSH76 said...

sama2lah kiter mendoakan...insyaallah ramai2 mendokan sihat abah u...amin

rynas said...

sabar ya mudah mudahan keduanya cepat sembuh dan ceria hendaknya AMIN

Yan said...

Alhamdulillah za...

[-suziey-] said...

besela kalu ulser kita org tua pn seksa...
p/s: wei tuko ler pop up window coment box..cpt sket nk laod..hehe

s@yangh@sni said...

kalau dia masih minum susu..
tak makan pun takper..
kena bagi minum air bebanyak tu..

abah mentua yus pun tgh tak sihat..

CuTeMiUt78 said...

eemmmm alhamdulilah ngan keadaan sekarang.. insyallah akan pulih seperti sedia kala..

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Damia: Letak BONJELA... yg khas utk ulser mulut tu... minum air masak selalu..

Abah Niza: Semoga Pakcik lekas PULIH...