sayang korang!!!

search box

Wednesday, July 22, 2009

MC n EL

citer weekend x dan nak story mory ngn korg...nnti lah ye...tp xder la happening sgt pun weekend aku tuh...biasa2 jek...:D

ari isnin aku MC sbb dilanda sakit kepala...ngn2 aqil n damia skali ikut aku MC...sbb aku malas nak bgn gi antar dorg...uhuhu...bie??dia awl2 lg dah terpacak kat ofis...ader kelas...lunch aku anak beranak mkn nasi lemak yg bie beli pg2 tuh...bwk la smpai ke ptg...bie blk keje beli nasi goreng ngn kueh teow tomyam yg amatla pedas tp sedap...peluh2 aku mkn...:D

tghari isnin tu aku dah rasa bdn damia panas...ptg tu pun bie ckp bdn damia panas...adeiii...demam plak anak daraku ini...selasa pg aku bgn konon nak gi keje...rasa bdn damia...panasnyerrrr....aku tny bie leh cuti x jaga damia...bie ckp xleh sbb dia ader kelas n nak gi kilang ape ntah pas kelas...aku pun sms zura gitau damia demam n aku nak EL...siap tny leh ke x??uhuhu...cam zura boss aku lak...klu dia boss aku pun bagus gak...senang nak kawtim...ihihihih...so selasa tu aku EL menjaga damia di rumah...aqil gi kindy spt biasa...

time ni lah damia melempiaskan manjanyer....aku xleh nak gerak sket dr sisi dia....pasti merengek...dia siap suh aku tepuk montot dia time dia nak tido...siap suh aku allahumma salli ala muhammad lg...aku pun mendendangkan doa syifa ke dia smpai dia tido...lenguh gak la tgn menepuk dia...:D

korg doa2kan damia cpt sembuh ye...aku risau klu dia demam nih...sib baik demam kali ni nafas dia x bunyi2...klu bunyi2 alamatnyer '3 star hotel' la aku dok berkampung...uhuhu...

aku xder mood nak hapdet ape2...
sorry ye korg...

17 coretan:

@--- Sueanne ----@ said...

salam perkenalan..
smoga cepat sembuh damia..:p

MaMaQaYPo FaMiLy said...

REHAT jer.... Take care k!!!

iedaLUVsham said...

semoga damia cepat sembuh.. ;p

amanda pon demam dah 2 ari ttp xteruk sgt, pg ni ok skit coz mlm td dah berpeluh

~zuraiwan~ said...

ya i dah approve coti u k...dont worry...kakaka...

~semoga Damia cepat sembuh ye....

zh-ena said...

harap cepat sembuh..selalu mkn ubat tau

el said...

anak dara aku bru je dmm smlm..jenuh gak semalam berjaga..lap badan ngan air asam jawa..aku bab2 demam ni..mmg celik mata sbb takut kan budak2 kecik ni...
pg td tgk bdn dah kebah skit..
ermm tgklah tghari ni cm mn..
kalo pns gak..aku pun kena amek EL..

sis_nita said...

biasalaa dik..
bebudak demam mmg camtu..
nak bermanjer2 jerr ngan kita..
dengan kita2 skali leh demam..

semoga cepat sembuh yerr..

[-suziey-] said...

ler lps ummi anaknya plak demam..sian damia..get well soon dear..
p/s: seb bek zura bkn bos ko..kalu x lingkup la company..2-2 kaki blogging..ekekek:D

tHrEE oF us said...

musim demam ek skang ni..

damia jgn lupa mamam ubat ek!

ibu_umairah said...

rehat jeee kalau dah cuti tu!!!tak yah buat ape2.......damia tu nak berkepit itu...hee.heee

~Firsya~ said...

semoga damia cepat sembuh ye...amin...

arnirina said...

damia cepat sembuh ok..

Yan said...

kesian ko anak beranak...
aku doakan korang anak beranak sehat walafiat yer...

Damia jgn nakal2 yer.. sian ummi.. huhuu...

CaMaRPuTiH said...

yang..ku tak tahu pun ko x sihat. aku x jengah blog sesaper yg dok list update kat bawah pun sbb aku x larat. ko ok dah ker ri ni? hope damia sihat cepat. sadis woooo dok spital nih. aku pernah rs dan x moh kene lg. x larat!!!!!!!

s@yangh@sni said...

salam,
memang letih kalau ngan kite2 sekali demam..
mana layan anak nak layan diri sendiri lagi

bersabar aje lah

neezareef said...

cpt sembuh damia..
jgn arr smpai bunyik2 sian

CuTeMiUt78 said...

yup.. betul tu.. klu anak2 demam ni.. susah hati kan kita dibuatnya.
sama je la cam mirul.. ngades terlebih2.. smpi nak main pun nak duk atas riba.. udahnya satu keja pun tak blh buat duk layan dia je. :D