sayang korang!!!

search box

Friday, July 24, 2009

hati x tenang

sorry ye korg...aku dah lama x hapdet blog...bkn xder citer...cume xder mood nak hapdet...uhuhu...

damia bdn dia panas on n off...pastu makin manja melampau...naper aku ckp melampau??sbb nak ape2 sume kena org ambikkan even botol susu dia btul2 dok seblh dia...bleh dia suh kite yg dok jauh tu ambik bg ke dia??!!nak ke mana2 pun dlm umah jek pun...nak berdukung...adeeiiii...kesabaran yg tinggi amat diperlukan!!!!

dlm kul 12.30 tghari td...dpt sms dr adik aku gitau yg abah aku dlm wad kecemasan...bdn abah tetiba panas n menggigil...resah gelisah aku kat sini...aku trus sms bie gitau...bie suh aku sabar dulu...blk kang dia tumpang member dia gi ofis aku tuk bwk aku blk umah...bie x yakin aku leh drive kot dlm keadaan camni...takut sejarah lama berulang kembali...pd yg baru masuk blog aku...aku pendekkan citer sejarah aku tu ye...last yr aku dpt call dr along gitau abah masuk spital...otw aku nak blk umah...aku excident!!tulah kesahnyer...

baru td aku dpt sms dr adik aku gitau yg abah aku warded...doakan kesihatan abah aku ye...kepala aku pun dah rasa berat dah nih...uhuhuh...

20 coretan:

sis_nita said...

semoga abah kamu segera sembuh..

amin..

el said...

haa..kesian nye kauuu
anak demam..ayah lah msok wad
sabar ye niza

anak ko tu ko rajin2lah lap2 bdn die
bg mandi ke..jgn pki baju yer..bg dia bogel pki diapers jerk...biar suhu panas die kuar...

hope ayah ko xde pape ye...

get well soon both of u...:)

zue_annie said...

insyaAllah moga semuanya ok....take care..aku pon sminggu ni xder mood..nak mengupdate n buka blog..ni baru ada mood skit

Gieyana said...

Sabar2 yer...:d

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Hope ABAH awak OK!! Anak mana yang tak bimbang dengar abah nye tak sihat kan??

U-jin said...

sabo yer niza...dugaan dtg sekaligus...bawak2 besabar hope everything will be fine...jgn kalut sgt ek...ujin doakan yg baik2 jer

POSH76 said...

sabar yer...itu sumer dugaan insyaallah ada hikmahnyer...

Hopefully everything will be recover soon...i doakan amin

zura@iwan said...

sabar byk2 ye kwn...insyaAllah abah mu x de apa2 ...

CaMaRPuTiH said...

niza... aku doakan moga abah ko sembuh seperti biasa dan damia pun sama. as a mother, daughter and wife... this time mmg kene byk2 bersabar.

tabah yer teman... moga Allah melindungi orang2 yang ko sayang.

masviona said...

samalak peel anak kita si damia nih...ahaksss

avin damia pun gitu ler lagaknya kalu demam manja terlebih lak

rizz said...

tiannya

momguess said...

moga semue nyer occay

~Firsya~ said...

salam niza,smoga abah kamoo cepat sembuh ye...buat damia jugak...

CuTeMiUt78 said...

sian niza.. eemmmm jgn panik sgt.. apapun semoga tabah menghadapinya.. semoga abh niza sembuh seperti sedia kala..
damia demam cam mirul la.. kejap on off dan memang manja over..
hopefully pas ni semua kembali pulih seperti sedia kala.. insyallah

zh-ena said...

semoga cepat sembuh abah niza..

[-suziey-] said...

hmm dugaan tuh..sabo je..smga abah n dami sihat sejahtera..jgn la sejarah ko eksiden berulang lagi..ingt yg tersayg

Yan said...

kesian ko niza..
banyak2 sabar.. dan berdoa yer..

qispun kalau demam.. macam2 pe'el dia yg kite kene ikutkan

Mummy Dasy said...

dugaan..
semoga mereka cepat sembuh ye...
hope takde yg serius

mummyseri said...

salam niza..
cian damia harap damia cpt sihat
untuk abah niza... kami skuarge doakan cpt sembuh..byk2 bersbr ye..

neezareef said...

niza,
tetiba je abah nya masuk ward ya

doakan kesejahteraan abah niza
semoga pulih spt sediakala