sayang korang!!!

search box

Tuesday, June 23, 2009

apsal ngn blog nih??

gggrrrr...nak ngamuk lak aku rasa ngn blog ni ari nih...biasa aku wat entry awal2 pg dah wat tuk entry2 yg akan dipublish tuk ari nih...aku wat schedule la kul baper tuk kuar...pastu aku dah x lyn dah la ngn blog ni...dok ralit wat keje sesambil bloghopping...baru td ni dok refresh blog... aikkk!!!maner gi entry2 aku wat nih???patutnyer dah kul 2.30 ni dah 2 entry yg kuar!!!gggrrrr!!!yan...aku alami spt ape yg ko alami....uhuhhu...

pastu aku gi ke edit posts blk...cek2 la blk kot2 date silap ke ape kan...perfect tu aku buat!!!hahaha...
apsal ha jd camni??blog ni nak sabotaj aku ke sbb aku dah glemer???ahaks!!!
sajer kan xnak publish entry aku...penat tau kerah otak tuk pikir ayat2 dramatic (laaa sgt)...
ni yg ko bls ke aku blog!!!mmg tau ko nih nak kena ngn aku!!!eeeeeeeeee...nyampah!!!!

meh sini aku pijak2!!!

20 coretan:

POSH76 said...

sabar2 bwk bertendang...aku pun rasa sbb ko dah glemer sgt...hehe

neezareef said...

oh td mmg begitu aku pn hangin

ibu_arifa said...

sama lah..saya pun dok wat schdul gak tiap2 entry.. kadang2 tak kuar2 jgk.. so..kena check selalu la kot blog kita ni.. kadang2 dia 'megong' hihi

niza said...

kak posh~tendang tu xlah...pijak jek..hehehe...alahaiii malu i kak kata gitu...kehkeh...

kak neeza~ooo ye...geram tul!!!

ibu arifa~gitu setiap jam kena cek la...hehehe...

~~ciklinn~~ said...

ha mmg cenggitu linn pun cenggitu dah berapa kali dah linn buat entry kan... yeyeyeyey jer tgh2 mlm buto ingat nak post kol 10 am gitu kan..tapi bila tgok kol 12 pun tak kuar2 gak entri tu.. huhhuhu

niza camner nak buat tajuk entry kita tu kat tgh yer?

Mummy Dasy said...

take deep breath.. garangnye takut...

Jiey^Mien said...

agaknya sbb dah ramai sgt pki blogspot nih..
kot kot la..

~Firsya~ said...

sabo2x niza...hehe...

niza said...

ciklinn~penat jek tido lewat2 alih2 entry x kuar...hehehe...
psl header tgh tu nnti sy gitau ye...

mummy dasy~ekekeke...garang2 manja jek...

jiey~agaknyer kot...perlu ke tukar ke .com...uhuhuhu...ader sesaper nak sponsor ke??ekeke...

kiela~ye2...tgh sbr nih...hehehe...

rynas said...

larrr ingtkan saya jer ada masalah yg sama rupanya ramai lagi. mari kita boikot tulis blog bleh kar???..tak baca blog sehari dan tergagau-gagau.

Noy said...

wah..garang nyer ari ni..hehehe...tapi betul gak..noy pun camtu gak kengkadang..dah siap buat entry to publish the next day tapi tak kuar2 pun..

niza said...

kak rynas~nak boikot??kang ramai lak yg rindu...hahaha...

noy~ooo ye ke...maknanyer ramai dah la yg kena nih...eermmmm...

Marsha~ said...

blogspot mmg sudah mengong

niza said...

marsha~tulah...ari ni pun camtu gak...

AkMa said...

NIZA AKU PUN PENAH ALAMI MENDA YG SAMA CAM KO NI SEMALAM..TENSEN KAN???

mummYaeesh said...

blog uols ni 'he' rupenye..ahaks..sian dia kena pijak dgn high heel lak tu!woohoo..

weols pun slalu wat 2 entry dlm sehari tp karang pg2 buto pastu wat autopublish..so far no prob

Yan said...

owhh aku igt aku sorang jek.. upenye ramai laei..
masalahnye entry len aku tak pasn lak.. buleh lak entry aku nak wat kuiz yg disabo.. hampeh tul

Yan said...

kire aritu aku tak tipu ok.. mmg blogspot yg mengong.. aku sumpah kang jadik mesin potostat baru tau

niza said...

akma~tulah...kite ye ye jek ingt dah publish...rupanyer x...sejak tu mmg gitu jek dia...xnak publish2...so terpaksala cek sentiasa...

watie~tunggu saat ketikanyer...hehehe...aku pijak tu org blogspot daaaa....kehkeh...

yan~skang ni sume yg aku dah schedule jd cam tuh...so aku kena ingt blk kul baper entry aku then aku kena tekan publish tuh...hampeh x??

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情