sayang korang!!!

search box

Tuesday, June 30, 2009

nnti2 ye..

jap2 lg aku hapdet blog ye...baru masuk ofis...settle lu keje2 yg dah terbentang dpn mata...klu dan ari ni...ari ni la aku hapdet...klu x...ehehehe...sok lusa la ye...sori k...

lg 1 psl blog haku nih...ramai gitau yg blog haku ni xleh masuk...tgh2 nak upload tetiba kuar lak blogmenjerit.com....aku pun x tau naper...xkan sbb aku ader guna tutorial dia yg jd smpai camtu???tp mmg tutorial yg dia buat ade link dia...aku nak delete pun aku takut terdelete coding yg lain lak...uhuhuh...aku x tau nak wat caner....nnti pas settle keje harus aku jerit kat masviona nnti...hrp2 mas leh bantu aku ye mas...

thanks to mereka2 yg memberitahu aku ttg kepelikan blog aku ni...since ari jumaat lps...aku cuti blog ni pun wat hal gak kan...nak sabotaj aku lah tuh...mencikkkkk!!!!

bg aku wat keje lu..nnti aku try settle psl blog aku nih ye...n hapdet blog...thanks korg sudi gak nak menjengah blog aku...ni yg aku sayanggggg kat korg nih...

6 coretan:

~Firsya~ said...

niza,kamoo g ke gath aritue?nnti hapdate ye cite nye,miss u

BabyGapCentre said...

lowest price ever

sis_nita said...

haaa..
ni kan..
dah ke doblas kali akak klik nak masuk blog kamu..
baru blehh..
huhuhu!

akak rasa kan.. blog kamu dengan blog menjerit tu, aderr kesah silam laa..

miss you laaa..

zue_annie said...

hehehhe..tu er..hang cuti blog hang pon "cuti" gak ler

niza said...

kiela~nnti ku hapdet ye...miss u too!!!

babygap~tq

kak nita~uhuhuhuh...kak...xder sejarah silam pun ngn blog itew...
rindu kamu kak!!!

zue~hahaha...tulah psl...sajer jek kan...

mummYaeesh said...

ooo patutlah..ingat weols jek yg prob nak view..adeh!