sayang korang!!!

search box

Wednesday, June 3, 2009

pagi yg hujan...

pagi td hujan...dlm kul 7 pg camtu lebat dah...pas antar aqil n damia...spt biasa ummi akan pergi ke tmpt keje abie tuk mengambil breakfast yg telah ditapau oleh suamiku...hehehe...

agak jem sket jln nak ke relau n bj dari air itam...tp xder accident ape pun...ada sebijik keta proton saga color itam ni kan...ikut suka dia jek nak potong q...bkn jenis potong q belah kiri tau...ni jenis potong q ikut jln bertentangan...ikut suka dia jek...dah lama idop kot...pastu keta2 jln bertentangan tuh tu dok la bg high beam ke dia...hon la...wat selamba badak dia jek... uisshhh...klu haku bwk lori...lama dah ku langgar...huh!!!

jelutong highway yg dr bridge nak ke town pun ari ni jem gak...rupa2nyer ada accident!!!4 bijik keta skali berdentum-dentum...sempat gak la ambik gmbr...dah jem kan...bleh la ambik gmbr...tp sempat 3 bijik jek...lg sebijik x dan...

agak remuk gak la keta2 tuh...

blakang wira ni ada lg sebijik keta...x dan nak ambik gmbr...

maka dgn itu ku smpai ofis kul 8.40 pg...x lmbt pun...masuk keje kul 9 pg...hehehe...

14 coretan:

Noy said...

kat sana keja at 9am kan..best nyer..kat sini 7.45am..tak sempat nak manja2 ngn darwish..tapi ok lah kan..uols balik kul 6pm..

niza said...

noy~aah...blk kul 6...tu yg x best tuh...huhuuh...

sis_nita said...

akak baca entry kamu ni kan.. hengat memula kamu masuk opis lambat.. heheh!sempat melaporkan keadaan trafik lagikk tu..

~Firsya~ said...

hati2x taw drive tue,hehehe...beshhnye msuk keje kol 9...dlu ms kila keje,kol 8 mesti dh de kat opis...

Marsha~ said...

tapi bulan pose balik awal kan??? kitaorg sama je.. 8-5 sepjg tahun.. boring btol

rynas said...

kalau hujan2 ni kena hati2 lah drive..takut!!! kita tak langgr org org plak langgar kita

zue_annie said...

heheh..mujur ko smpai x lewat...ish risau kan ujan2 ni...sian org x cident tu..mesti tension kekeke

mummYaeesh said...

patutlah jammed!uols turut sumbang..jln slow2 utk snap pic kekdahnye...woohoo

[-suziey-] said...

ish tktnye..tu snap2 gambo tgk2 sket..kang awk pn trjoin..nauzubillah..

niza said...

kak nita~hehehe...harus sempat wat laporan...hiks...

firsya~dulu pun sy masuk kul 8 gak...kat sini kul 9..tp blk kul 6...yg penting sabtu x keje...hehehe...

marsha~bl posa x blk awl ikutkan...dah melayu 3 kerat jek kan...jadi kami cuma mintak permission tuk blk awl jek...5.30 leh blk...awal 1/2 jam jek...uhuhuh...

rynas~tulah...tu yg takut tuh...klu hujan lbt jek kan...alamakkk!!!risau jek...

zue~tension wooo excident...bnyk hal nak settle...heheh...

watie~uishhh...tgn kiri pegang hp...tgn kanan pegang stereng..mata tetap pandang dpn tau...hehehe...

suziey~dijauhkan...uhuhuh...tgn jek gerak..mata pandang dpn...hehe...

kin hashim said...

tu la kat tempat kita, kalau eksiden, dasat betul!

Jiey^Mien said...

sempat snap photo tuh.. caya la.. =)

shi3la said...

wahhhhh bessnyer masukk korjer kul 9.00...awai tull ko dtg korjer..tapi kalau haku mesti sampai ngamm2 kul sebilann takponn tergelincir sikit...sikit tak sikitt setengahhh jam gak laa..kahhhh

niza said...

kak kin...btul kak...kdg klu ader keta benti jek tepi mesti jln pun slow jek..mesti nak tgk...hehehe...

jiey~tu pun main tekan jek..nasib2 gak tuh dpt snap gmbr keta tu ke x...hehehe...

shiela~aku mmg slalu dtg awl....cehhh...hehehe...tp btul nih..x tipu...hehehe...